Connect with us

Akční letenky

Levně do ABÚ DHABÍ – 2 500 Kč

Published

on

Nejlevnější letenky do Emirátů najdeme u Wizz Air. Letenky z Vídně do Abú Dhabí koupíme za 96 EUR, v přepočtu asi 2 500 Kč. Na nejnižší cenu dosáhnou členové klubu WDC, ostatní si připlatí cca 8,5 EUR v jednom směru. Nejlevnější letenky pořídíme na přelomu května/června. V ceně letenek od Wizz Air máme příruční zavazadlo… číst více

The post Levně do ABÚ DHABÍ appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Akční letenky

First-minute letenky z Bratislavy do Istanbulu. Letenky od 1 449 Kč

Published

on

By

Turecké Pegasus Airlines do zítřka 27. června mají akci pro všechny členy věrnostního klubu BolBol, do nějž se můžete přihlásit zdarma na webu flypgs.com/en/bolbol.

Nejatraktivnější ceny a množství termínů najdete na letos zavedené lince Bratislava – Istanbul. Zpáteční letenky zejména od ledna do března zakoupíte za 58 EUR. Létá se vždy ve středu a v neděli.

Inspirujte se na cestu naším průvodcem:

Continue Reading

Akční letenky

Řecký Thassos z Ostravy s polopenzí (vícero termínů). Zájezd od 10 590 Kč

Published

on

By

Aktuálně jedny z nejvýhodnějších cen zájezdů do Řecka do dobře hodnocených hotelů míří z Ostravy na ostrov Thassos. Všechny zájezdy jsou dostupné na týden a s polopenzí.

Do hotelu Rallitsa *** přímo u pláže a v centru letoviska Limenaria zamíříte s cestovní kanceláří Exim Tours za 10 590 Kč již toto pondělí:

  • 1. – 8.7.

Zájezdy do hotelu Four Seasons *** na klidném místě v přírodě a 100 metrů od pláže za 11 990 Kč jsou dostupné u Čedoku na vzdálenější termíny:

  • 11. – 18.7.
  • 18. – 25.7.

Spolu s ubytování je v ceně i zpáteční letenka z Ostravy do Kavaly a transfer autobusem + trajektem do hotelu. Odbavené zavazadlo do 23 kg je rovněž v ceně.

Lákají tě jiné řecké ostrovy? Vyber si dovolenou v Řecku v našem srovnávači zájezdů.

Continue Reading

Akční letenky

Lesbos z Prahy na týden se snídaní do klidného letoviska. Zájezd od 9 990 Kč

Published

on

By

Očekáváte-li od dovolené klid, pohodu a hezký hotel přímo u pláže, měla by vás zaujmout nabídka CK Čedok na řecký ostrov Lesbos do letoviska Skala Kalloni.

Týdenní dovolená v hotelu Kalloni Bay *** se snídaní aktuálně stojí 9 990 Kč, což je na prázdniny bezkonkurenční cena. Vesnička s útulnými restauracemi, kde každý den můžete k večeři vyzkoušet jiná lokální jídla, leží jen 5 minut pěšky od hotelu.

  • Odlet z Prahy: 9.7. v 6:30
  • Odlet zpět z Mytilene: 16.7. v 10:45

V ceně zájezdu je zpáteční letenka se zavazadlem, pobyt se snídaní na 7 nocí a transfer z/na letiště.

Tato nabídka je vzhledem k nízké ceně vhodná i pro ty, kteří by si rádi půjčili na letišti Mytilene auto a procestovali ostrov na vlastní pěst. Ceny půjčoven aut na celý týden se v daném termínu pohybují okolo 310 EUR – podívejte se na konkrétní nabídky: booking.com/cars.

Tento zájezd zarezervujete přímo na stránkách CK cedok.cz a společně s ostatními nabídkami jej snadno porovnáte v našem srovnávači zájezdů do Řecka.

Continue Reading

Nové články