Los Angeles z Mnichova během září a října. Letenky od 9 202 Kč

Los Angeles z Mnichova během září a října. Letenky od 9 202 Kč

RYCHLÁ REZERVACE LETU Akční letenky na západní pobřeží USA přilákají cestovatele, pro které není problém k odletu dojet na letiště v Mnichově autem nebo spojit cestu do USA i s návštěvou bavorské metropole. Na mnoho termínů počátkem září a po celý říjen zakoupíte zpáteční lety mezi Mnichovem a Los Angeles v Kalifornii za 372 EUR

Akční letenky na západní pobřeží USA přilákají cestovatele, pro které není problém k odletu dojet na letiště v Mnichově autem nebo spojit cestu do USA i s návštěvou bavorské metropole.

Na mnoho termínů počátkem září a po celý říjen zakoupíte zpáteční lety mezi Mnichovem a Los Angeles v Kalifornii za 372 EUR přes web aerolinky aerlingus.com.

Velkým bonusem je přestup v Dublinu. Toto letiště totiž jako jedno ze dvou v Evropě disponuje předsunutou americkou imigrační kontrolou, kterou budete procházet právě při přestupu. Tím se výrazně zefektivní čas po příletu, protože lety Aer Lingus jsou v USA odbavovány jako vnitrostátní. Po příletu do Los Angeles už vás žádná kontrola nečeká, čím ušetříte často i několik hodin času.

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos