Lesbos z Prahy na týden se snídaní do klidného letoviska. Zájezd od 9 990 Kč

Lesbos z Prahy na týden se snídaní do klidného letoviska. Zájezd od 9 990 Kč

RYCHLÁ REZERVACE LETU Očekáváte-li od dovolené klid, pohodu a hezký hotel přímo u pláže, měla by vás zaujmout nabídka CK Čedok na řecký ostrov Lesbos do letoviska Skala Kalloni. Týdenní dovolená v hotelu Kalloni Bay *** se snídaní aktuálně stojí 9 990 Kč, což je na prázdniny bezkonkurenční cena. Vesnička s útulnými restauracemi, kde každý

Očekáváte-li od dovolené klid, pohodu a hezký hotel přímo u pláže, měla by vás zaujmout nabídka CK Čedok na řecký ostrov Lesbos do letoviska Skala Kalloni.

Týdenní dovolená v hotelu Kalloni Bay *** se snídaní aktuálně stojí 9 990 Kč, což je na prázdniny bezkonkurenční cena. Vesnička s útulnými restauracemi, kde každý den můžete k večeři vyzkoušet jiná lokální jídla, leží jen 5 minut pěšky od hotelu.

  • Odlet z Prahy: 9.7. v 6:30
  • Odlet zpět z Mytilene: 16.7. v 10:45

V ceně zájezdu je zpáteční letenka se zavazadlem, pobyt se snídaní na 7 nocí a transfer z/na letiště.

Tato nabídka je vzhledem k nízké ceně vhodná i pro ty, kteří by si rádi půjčili na letišti Mytilene auto a procestovali ostrov na vlastní pěst. Ceny půjčoven aut na celý týden se v daném termínu pohybují okolo 310 EUR – podívejte se na konkrétní nabídky: booking.com/cars.

Tento zájezd zarezervujete přímo na stránkách CK cedok.cz a společně s ostatními nabídkami jej snadno porovnáte v našem srovnávači zájezdů do Řecka.

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos