Penziony v Jeseníkách zajistí dokonalou zimní dovolenou

Vydejte se na zimní dovolenou do CHKO Jeseníky, protože pohyb na čerstvém horském vzduchu prospěje vašemu zdraví. Dříve než kdykoliv předtím je důležité upevnění imunity a odpoutání se od stresu. Panenská příroda Jeseníků vás pohladí po duši, a navíc je zdrojem velkého množství volnočasových aktivit.

Díky komfortu, který nabízí penziony Jeseníky, si užijete každičkou minutu svého pobytu. Stačí si jen zvolit ideální ubytování, které by odpovídalo vašim požadavkům. Jesenicko vás zavede do národní přírodní rezervace Praděd, rašeliniště Skřítek, Rejvíz a Šerák-Keprník. Bez pochyby vás uchvátí dokonale upravené sjezdovky a běžecké stopy.

Technický div i majestátní vrcholky hor

Kroky turistů vedou do Loučné nad Desnou, která je nádherná v každém ročním období. Není divu, když je obehnaná krásnou jesenickou přírodou. Po náročném putování vám přijde vhod penzion Loučná nad Desnou, kde si parádně odpočinete. Stane se ideálním výchozím bodem pro poznání okolí. Coby kamenem dohodil jsou Červenohorské sedlo i přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé Stráně. Zimní radovánky se odehrávají v novém lyžařském areálu v Koutech s šestisedačkovou lanovkou.

Horská údolí jako z pohádky

Dechberoucí přírodní klenoty na vás čekají v obci Malá Morávka a místní části Karlov pod Pradědem. Jak už název napovídá, ocitnete se nedaleko nejvyšší hory Jeseníků. Zimní rekreace se nese v duchu wellness relaxace, romantických procházek, sjezdového a běžeckého lyžování, bruslení či posezení u sklenky dobrého vína. Penzion Malá Morávka se stane místem odpočinku, protože putování na horskou chatu Ovčárna, Petrovy kameny či rozhlednu a televizní vysílač na Pradědu není zrovna nenáročné.

Útulné penziony vybírejte na Penzion.cz. Cestování po krásách Moravy nabere nový směr a večer si odpočinete v rodinném prostředí horské chaty.

Doporučené články