Zimní dovolená nemusí být je na horách. Novou sílu načerpáte také v lázních

I když nejčastěji jezdí lidé v zimě odpočívat na hory, najdou se tací, kteří raději vyrazí na masáže do lázní. Lázeňské prostředí je příjemné v každém ročním období. A ne jiné je to i v zimě. Kde se vám bude líbit nejvíce?

Ubytování v Teplicích nad Bečvou

Malé moravské lázně Teplice nad Bečvou se nacházejí v těsné blízkosti města Hranice. Historie lázní sahá až do 15. století, kdy byly objeveny první prameny. Velký rozkvět lázně zažily v období první republiky, kdy vyrostla nová sanatoria. K rozšíření došlo i po druhé světové válce. Dnes tu najdete velké lázeňské domy Bečva, Janáček a Moravan, které nabízejí ubytování v Teplicích nad Bečvou. Lidé si sem jezdí léčit srdečně-cévní onemocnění, a to díky minerální vodě z Kropáčova a Jurikova pramene.

Dovolená v lázních

Do lázní můžete jet i jako samoplátce a užívat si zdravého ovzduší, příjemných léčebných procedur a klidu, který dovolená v Teplicích nad Bečvou poskytuje. Lázeňské domy jsou situované v hezkém prostředí v blízkosti řeky Bečvy. Nedaleko lázní se nachází nejhlubší propast na světě – Hranická, kam je možné si udělat odpolední výlet. A nebo se vypravíte do města Hranice a tam si projdete jeho historické náměstí, nebo zavítáte do židovské synagogy, kde se pravidelně pořádají výstavy umění.

Vánoční a silvestrovský pobyt

Láká vás strávit Vánoce jinde než v domácím prostředí, které již znáte? Vánoční pobyt i s celou rodinou na horách bude příjemným zpestřením konce roku. Totéž platí pro silvestrovský pobyt někde na horské chatě nedaleko lyžařské sjezdovky, na které budete moct do sytosti lyžovat po celý den. A pak, až hodiny na Silvestra odbijí po půlnoci první sekundy nového roku, si na jeho příchod připijete sklenkou vychlazeného šampaňského.Při hledání vhodného místa pro strávení zimní dovolené si můžete rezervovat ubytování na Hotel.cz. Zde je k dispozici bohatá nabídka hotelů, penzionů i lázeňských domů. Stačí jen vybírat.

Doporučené články