Bali nebo Penang levně z Amsterdamu vč. zavazadla. Letenky od 11 290 Kč

Bali nebo Penang levně z Amsterdamu vč. zavazadla. Letenky od 11 290 Kč

RYCHLÁ REZERVACE LETU Nejlevnější letenky směrem na malajský ostrov Penang nebo na známější a populárnější indonéské Bali zakoupíte z Amsterdamu. Letenky od října do března stojí 456 EUR a letí se vždy s dvěma přestupy v Curychu a Singapuru. Hlavní lety jsou operovány aeroliniemi Swiss. Tarif zahrnuje i odbavené zavazadlo do 23 kg. Do Amsterdamu se

Nejlevnější letenky směrem na malajský ostrov Penang nebo na známější a populárnější indonéské Bali zakoupíte z Amsterdamu. Letenky od října do března stojí 456 EUR a letí se vždy s dvěma přestupy v Curychu a Singapuru. Hlavní lety jsou operovány aeroliniemi Swiss. Tarif zahrnuje i odbavené zavazadlo do 23 kg.

Do Amsterdamu se pohodlně vč. zavazadla dopravíte nočním vlakem European Sleeper, který vyjíždí z Prahy v úterý, čtvrtek a neděli a v opačném směru v pondělí, středu a pátek. Jednosměrná jízdenka vás bude stát 39 EUR za sedačku, 69 EUR za lehátko a 129 EUR za spací kupé s toaletou.

Vzhledem k nočním odletům z Amsterdamu a naopak ranním příletům nebudete mít ale problém ani sehnat letecký přískok bez nutnosti nocování. Zpáteční letenky z Prahy vyjdou na 3 500 Kč jak u easyJet, tak nejlépe přes klm.cz, kde najdete několik odletů denně. S odbaveným zavazadlem vás však letenky vyjdou na 5 tisíc korun.

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos