Firemní teambuilding na originálním místě v Praze

Originální místo pro konání firemních akcí i konferencí. Přesně tak by se dala charakterizovat Chuchle Arena Praha nacházející se na jižním okraji hlavního města. Představuje více než sto let dostihové závodiště, ovšem v současné době je i multifunkčním areálem s nevšedními prostory pro uspořádání eventů. V následujících řádcích vám prozradíme, proč mít firemní teambuilding zrovna tady.

Eventy

Pokud je ve vašem hledáčku prostor, který by naplnil vaše očekávání pro jakoukoliv událost, Chuchle Arena Praha je jako stvořená. Eventy v Praze se často konají právě na tomto místě, protože jsou k dispozici vnitřní i venkovní části. Oslavy, firemní akce, společenské události a neformální rodinné sešlosti se konají v salonku s terasou, strečovém stanu, hotelovém lobby, velké sázkové hale, ale i v derby clubu. Záleží na tom, pro kolik osob má event být, jaké vybavení a prostředí požadujete a podobně.

Konference

Chuchle Arena Praha poskytuje taktéž konferenční prostory v Praze, které opět mohou být vnitřní i venkovní. Uspořádáte konferenci v moderních prostorách, přičemž o přestávkách se hosté pokochají neopakovatelným výhledem na okolí. Samozřejmostí je příprava i výtečných specialit.

Firemní akce

Chuchle Arena Praha je místo pro firemní akci jakéhokoliv charakteru. Zatímco někdo vyráží do areálu za teambuildingem pro utužení vztahů na pracovišti, jiní zase potřebují reprezentativní prostory pro pozvání obchodních partnerů. Pro firemní akce v Praze najdete spoustu zajímavých míst, ovšem Chuchle Arena Praha je vskutku originální, nevšední a působivá.

Pronajmete si technicky vybavený prostor a o občerstvení se postará místní restaurace, případně je možné zvolit si food truck. Jestliže plánujete několikadenní setkání, nechybí ani ubytování.

Doporučené články