Connect with us

Uncategorized

Podzim?

Published

on

Tak tu máme podzim (spojením slov „POD nulou“ a „jako v ZIMě“). Přinášíme Vám zajímavý rozhovor Milana s Václavem Novákem o cestě po Mongolsku. Dokonce to nejsou strohé odpovědi typu ano/ne, jak se podařilo mě při posledních rozhovorech na veletrhu v Praze. Z toho plyne: „jsme poučitelní!!!“

Continue Reading

Uncategorized

Koberce do obytného auta i venkovní koberec před karavan oceníte i vy

Published

on

By

Je mnoho způsobů, jak si zpříjemnit a zkvalitnit cestování „po vlastní ose“ při použití obytného auta, nebo karavanu. K těm, které slouží pro naše pohodlí, ale někdy představují i bezpečnější jízdu vozem, patří autokoberce. Kvalitní koberce do obytného auta, ale také venkovní koberec ve dvojím provedení, najdete u českého výrobce koberců Vopi, s.r.o.

Koberce pro obytná auta a karavany

Právě koberce do obytného auta umí přinést pohodu, útulno, ale také čistotu, komfort a u řidiče i bezpečnost při řízení automobilu. Mít pod nohami při řízení čisto, by mělo být základem pro každého řidiče. Jen tak se vám nestane, že vám noha uklouzne po blátě přineseném na obuvi, po mokrém koberci nebo na kamíncích, které zůstaly na podlaze poté, co nám z bot pomalu postupně opadaly.

U Vopi si můžete vybrat buď přesné textilní autokoberce do kabiny obytných vozů, anebo přesné textilní koberce do karavanů a obytných aut. Podle toho, jakou značku vozu máte, si vyberete např. koberec do kabiny Citroen Jumper facelift, do kabiny Fiat Ducato, koberec pro karavan Weinsberg CaraOne 550 QDK a mnohé jiné. Nabídka je rozsáhlá a především kvalitní, spolehnout se můžete na precizní výrobu a pečlivě vybírané materiály, vybere si i ten nejnáročnější cestovatel.

Ciťte se pohodlně i venku před karavanem

U campingové sezony se mnozí těší na to, až si rozloží na konkrétním místě svůj skládací venkovní nábytek, připraví skvělé jídlo, načnou láhev vína a budou relaxovat. Ovšem když je pod nohami bláto, hrubý štěrk nebo třeba nekvalitní beton, vůbec se nám nebude kempovat dobře. Řešením je venkovní koberec před karavan, který je dostupný ve dvou provedeních. Výborně odvádí vodu, takže když případně zmokne, netvoří se loužičky, dokonale přilne k povrchu, snadno se sroluje, tvoří zároveň čisticí plochu mezi interiérem a exteriérem, do vozu si nepřinesete špínu, je dobrý i před chladem od nohou…

Více na vopi.cz.

Continue Reading

Uncategorized

Plechové garáže: Neočekávaný hrdina moderního bydlení

Published

on

By

Kdo by si pomyslel, že obyčejný plech se stane hvězdou architektury 21. století? Plechové garáže, kdysi považované za provizorní řešení, nyní dobývají srdce majitelů domů po celé zemi. Pojďme se podívat, proč tento nenápadný pomocník způsobuje takové pozdvižení.

Metamorfóza plechu

Představte si materiál, který je lehký jako motýlí křídla, ale odolný jako krunýř želvy. To je moderní plech používaný pro výrobu garáží. Tato alchymie kovu a technologie vytváří konstrukce, které jsou nejen funkční, ale i překvapivě elegantní.

Symfonie funkcí

Plechová garáž není jen schránka na auto. Je to chameleon mezi stavbami, měnící se podle potřeb majitele. Dnes je to útočiště pro váš vůz, zítra ateliér pro vaše umělecké výtvory a pozítří možná i tajná základna pro plánování dobytí světa (jen žertujeme… nebo ne?).

Garáž na míru: Váš osobní krejčí v světě staveb

Zapomeňte na uniformitu. Naše garazeplechove.cz  jsou jako dobře padnoucí oblek – šité na míru vašim požadavkům. Ať už potřebujete prostor pro svou sbírku historických kol nebo místo pro pěstování exotických rostlin, my to zařídíme.

Výklopná vrata: Brána do jiné dimenze

Naše výklopná vrata nejsou jen funkčním prvkem. Jsou to portály do světa neomezených možností. S lehkostí motýlích křídel se otevírají, aby odhalily váš osobní vesmír ukrytý uvnitř garáže.Plechová garáž je jako švýcarský armádní nůž mezi stavbami. Potřebujete dílnu? Máte ji. Hledáte úkryt pro své domácí mazlíčky? Žádný problém. Chcete vytvořit vlastní nahrávací studio? I to dokážeme zařídit. Dokonce i Aladdinova kouzelná lampa by mohla závidět tolik možností v tak kompaktním prostoru.

Myslíte si, že kvalita musí stát majlant? Připravte se na příjemné překvapení. Naše ceny jsou tak sympatické, že by i Středočech uvažoval o koupi dvou garáží místo jedné (a to už je co říct!). Doprava a montáž? To je naše tajná superschopnost. Naši montéři jsou  rychlí, efektivní a po sobě nezanechají žádný nepořádek. Než se nadějete, vaše nová garáž bude stát v plné kráse.

Tak co říkáte? Jste připraveni stát se součástí této tiché revoluce? Připojte se k rostoucí armádě nadšenců, kteří objevili kouzlo plechových garáží. Protože budoucnost není jen o létajících autech a robotických pomocnících – je o chytrých, adaptabilních a udržitelných řešeních. A to vše začíná jednoduchou plechovou garáží.

Kontaktujte nás ještě dnes a buďte průkopníky nové éry bydlení. Protože když jde o inovace, není třeba čekat na zítřek – budoucnost je tady, a je plechová! Budete spokojeni od prvního momentu, kdy se rozhodnete zainvestovat do této revoluce bydlení!

Continue Reading

Uncategorized

Přemýšlíte, kam v Praze na snídani? Vydejte se do hotelu THE EMBLEM

Published

on

By

Chcete-li mít pohodový start do nového dne, dopřejte si kvalitní a chutnou snídani. Je to první jídlo, které tělu dopřáváte po dlouhé noci. Navíc by měla poskytnout dostatek energie pro celé dopoledne. Pokud si nedopřejete dobrou a kvalitní snídani, můžete se cítit slabí, nesoustředění a unavení. Vynechání snídaně může být příčinou narušeného metabolismu a přibírání na váze. Pravidelná a vyvážená snídaně pomáhá udržovat správnou hladinu energie, stabilizovat krevní cukr a zlepšuje náladu. Pokud přemýšlíte nad tím, kam v Praze na snídani, vypravte se do lifestylového hotelu THE EMBLEM.

Nabídka hotelu THE EMBLEM

Obchodní snídaně Praha 1 nebo business snídaně Praha 1 je ideální volbou právě v tomto hotelu, který nabízí dokonalou kontinentální snídaní formou bufetu, podávanou v restauraci George Prime Steak. Těšit se můžete na rozsáhlé à la carte menu, které je připravené jak pro hosty hotelu, tak i pro návštěvníky z venku. Toto menu potěší nejednoho gurmána. Díky centrální poloze je hotel ideálním místem pro obchodní jednání i setkávání s přáteli. Pokud hledáte místo a soukromí pro obchodní jednání, brainstormingy nebo týmové diskuse, můžete využít zcela soukromou snídaňovou místnost, do které se vejde deset lidí. Je to prostor, který vám umožní uzavřít dohodu nad lahodnými pokrmy, které příjemně naladí vaše chuťové buňky. Kromě chutné snídaně nabízí hotel ubytování v 59 pokojích. Jsou zde připravené také pokoje junior a luxusní apartmány. Vyzkoušejte relaxační zónu opatřenou různými oddechovými prostory. M Spa představují klidné relaxační lázně, které jsou umístěné v nejvyšším patře hotelu. Vyzkoušejte také fitness, wellness (sauna, pára a Kneippův chodník), relaxační místnost nebo vířivku. To vše nabízí dokonalý prostor pro osvěžení a relaxaci přímo v srdci Prahy. K dispozici je též velmi moderní restaurace a bar, wellness centrum a nádherná střešní terasa.

Continue Reading