Tipy na levnou dovolenou

V oblasti cestovního ruchu se děje stále něco. Cestovky, dopravci, poskytovatelé levného ubytování mezi sebou soutěží o klienty, ať už je to zlepšováním služeb nebo snižováním cen. Běžný cestovatel a turista z toho samozřejmě musí mít velkou radost.

Příchod Internetu

S rozmachem Internetu přišly nové cestovní kanceláře, které nabídly levné zájezdy, mnohem výhodněji, než bylo do té doby zvykem. Nyní přicházejí slevové servery, jako je například www.zapakatel.cz, které dokážou cenu srazit ještě níže. Není problém najít levnou dovolenou v Karibiku, v Egyptě, v Itálii nebo třeba v Adršpachu za mimořádně nízkou cenu. Stačí trochu pohledat a slevy na Internetu pravidelně sledovat.

Co se dá najít


Za něco málo přes dva tisíce Kč se dá pořídit pětidenní pobyt ve Vysokých Tatrách, včetně polopenze, se saunou, bazeném a fitness. A že je ve Vysokých Tatrách co těch pět dní dělat, není potřeba připomínat. Krásná příroda vysloveně zve na vysokohorské tůry i méně náročné procházky. Milovníci cyklistiky tu najdou síť cyklostezek pro trekingová kola i MTB.

Tisíce českých rodin jedou každoročně do Chorvatska. I tahle oblíbená destinace se na Internetu dá najít snáze, než dříve. Hotel s plnou penzí do pěti tisíc není výjimkou. Nejedná se o žádné nabídky s neprůhlednými podmínkami pro pár vyvolených. Příjemnou slevu na pobyt může získat každý.

Oblíbené poznávací zájezdy, včetně ubytování, dopravy a polopenze, například do Rakouských Alp za zajímavé ceny dělají radost sportovně založeným cestovatelům.

Proč je to tak levné?

Je to jednoduché. Provozovatelé, kteří jsou ochotni slevit cenu, získají určitou formu propagace na vybraných internetových stránkách a tím víc klientů. Ve výsledku jsou spokojeni všichni. Určitě to stojí za vyzkoušení, ale pamatujte, vždy si předem pročtěte podmínky, ať se vyhnete možným nedorozuměním, či nepříjemnostem.

Doporučené články