Také se neobejdete bez klasického papírového diáře?

Papírové diáře jsou snad nesmrtelné. Stejně jako knihy a časopisy. Pamatujete si, když se říkalo, že všechny papírové produkty nahradí ty digitální?

Nestalo se tak. Vůni knihy totiž elektronická čtečka nenahradí. To samé platí na klasický papírový diář, který nám může fungovat i jako jakýsi deníček. Spolu s pracovním programem si do něj můžeme zapisovat svá tajná přání. A odškrtávat ta již splněná. Budeme-li totéž činit v diáři elektronickém, nebude to ono, nemyslíte?

Vybíráme diář

Krásné diáře najdete například v portfoliu českého výrobce Helma 365. V nabídce najdete diáře plánovací, denní, týdenní i měsíční. Diáře různých velikostí a barev předsádek. Jaký zvolit? Plánovací diář, to je v podstatě každý umožňující plánování. Do této kategorie patří diáře týdenní, denní, čtrnáctidenní a měsíční.

Denní, týdenní, nebo měsíční?

Nejvíce vytížení lidé většinou upřednostňují denní diář, v němž je každému dni věnována jedna stránka. Spoustu povinností pojme ale také týdenní diář. A těm nejvytížěnějším doporučujeme čtrnáctidenní či měsíční diář.

Zaměřeno na velikost

Důležitým parametrem je také velikost diáře. Do malé kabelky si zřejmě pořídíte diář A6 (velikost S), kterému se také říká diář kapesní. Do té větší pak diář A5 (velikost M) a do kufříku diář A4 (velikost L). Pamatujte, že čím větší číslo, tím menší diář.

Diáře autorské a na zakázku

Novinkou v portfoliu firmy jsou diáře, které vznikly ve spolupráci s renomovanou návrhářkou Blankou Matragi, tedy s předsádkou nesoucí její typický rukopis. Takový diář je hotovým uměleckým dílem. Specialitou firmy je ale také výroba diářů na zakázku, což zřejmě využijí především firmy, jimž takový diář nahradí prezentační materiály.

Krásné a dobře propracované

Diáře značky Helma 365 jsou precizně zpracované a zaujmou na první pohled. A na výběr máte snad všechny možné barvy. Naším favoritem je olivový s gumičkou a růžový. A tím vaším?

Doporučené články