Před tím, než vyrazíte na výlet, zkontrolujte webkamery Krkonoše

Webkamery zcela změnily náš pohled turisty či sportovce, a to doslova. Na většinu atraktivních míst, kam se chystáme za památkami, na turistiku, či za zimními sporty, se dnes můžeme v reálném čase podívat pomocí webkamery.

Lyžařská sezóna je před námi. Už se vám v minulosti stalo, že jste vyrazili na lyže, abyste zjistili, že na sjezdovkách není sníh, nebo jsou tak přeplněny, že si místo lyžování pouze postojíte ve frontách na vlek? Vyhnout se těmto nepříjemným překvapením nám umí pomoci webkamery. Přesněji projekt WebKamera.cz, která je portálem a rozcestníkem především českých webkamer. Smysluplné třídění vás rychle odkáže na webkamery v příslušných krajích, okresech i přímo ve městech. Zajímavé je podívat se na kamery hor, koupališť, letišť, lázní, památek, obchodů, lyžařských areálů a třeba i čapích hnízd.

Oblíbené bývají zejména webkamery na horách

Počasí je pro návštěvu horských oblastí a naše aktivity klíčové. Ideální je proto sledovat nejen předpovědi, ale i webkamery. Krkonoše, Jizerské hory, Šumava, Beskydy, Krušné hory, Jeseníky, Lužické hory, Orlické hory i Ještěd – webkamery z těchto horských oblastí si snadno vylistujete pohromadě na jedné stránce.

Webkamery Krkonoše

Krkonoše jsou největším pohořím u nás a krkonošské sjezdovky patří rovněž mezi nejlepší na našem území. Jsou dlouhé, upravené, perfektně vybavená bývají též střediska. Do Krkonoš se jezdí samozřejmě i v létě, protože jde o místo oblíbené i pro letní turistiku a různé letní sportovní aktivity. Webkamery Krkonoše snímají sjezdovky, krkonošské vyhlídky, turistická střediska, například Šindlerův Mlýn, Harrachov či Jánské lázně. Podívejte se webkamerou třeba na Sněžku, na Erlebachovu boudu a na další oblíbené místa Krkonoš. Naladíte se na výlet, zjistíte, jak se obléct a třeba i to, co vás v místě čeká.

Doporučené články