Plánujete cenově přijatelnou, avšak krásnou dovolenou? Vsaďte na Kypr

Letní dovolená je každoročním psychickým i fyzickým relaxem pro většinu českých rodin. Není se čemu divit, jelikož se každým dnem setkáváme s množstvím stresu, povinností i těžké práce, a tak se hodí na chvíli vypnout. Vzhledem k nelehké ekonomické situaci je důležité vybrat takový pobyt, který vás nezruinuje. Kam se podívat?

Středozemní moře

Dovolená Kypr s sebou přináší celou řadu zajímavých výhod, díky nimž si celá rodina utvoří nezapomenutelné zážitky. První z nich je ohromné množství kontrastů, a tak můžete každý den podniknout úplně jiné aktivity. Láká vás opalování na písčité pláži, zdolávání hustých lesů, malebný výhled na celé širé okolí, výborná kuchyně či kombinace několika kultur?

Vzhledem k velké popularitě dané lokality se dočkáte nejen malých a útulných penzionů, ale i špičkově vybavených luxusních hotelů pro nejnáročnější hosty. Kypr dovolená vás tudíž nemusí vyjít draze, což v současné době zajisté oceníte.

Spousta výletů

Dovolená je především o poznávání tamní kultury a zkoušení nových věcí. Z toho důvodu nezapomeňte použít internetové vyhledávání a najít si ideální výlety přesně pro vás. Nemusíte si půjčovat automobil, jelikož místní autobusy jezdí poměrně včas a v hojném počtu.

Určitě navštivte impozantní klášter Kykkos, nádhernou Afroditinu pláž a také tajemné Královské hrobky. Myslete i na jednodenní návštěvu hlavního města, kde se během chvíle ztratíte v úzkých uličkách.

Samotný výběr data, hotelu i rezervaci si zajistíte na internetových stránkách cestovní společnosti Greece Tours pod výše vloženými odkazy. Potěší vás široký výběr hotelů, komplexní informace k jejich službám a bezkonkurenční ceny. Určitě příliš nečekejte, aby na vás ještě zbyla nějaká volná místa. Léto se přece jen blíží.

Doporučené články