Kupujete ojeté auto? Zkontrolujte jeho historii snadno a rychle

Poptávka po ojetinách stále stoupá. Důvodů je víc, jedním z nich je rozdíl v pořizovací ceně při koupi nového vozu a její velký pokles ihned po nákupu. Dalším je pestrá nabídka, ať už chcete klasický vůz, SUV, dodávku či jiný.

Kvůli koronavirové krizi také osoby i firmy hledají spíš v autobazarech nebo nakupují u soukromých osob, které se staršího vozu zbavují.

Autobazary mají auta kontrolovány a dávají na ně různé garance, u soukromých osob nebo malých společností, které ojetiny dováží ze zahraničí si nemůže být jisti ničeho. Proto je dobré využít pomoc jednoduchých vyhledávačů, které vám o historii auta mnohé vypoví. Jeden takový najdete na webových stránkách https://www.carvertical.com/cz.

Výhody prověřování staršího vozu

Přednosti prověření vozidla jsou nesporné. Přece jen, o automobilu nic nevíte, a na první pohled se může zdát zcela v pořádku. Díky prověření se ale můžete dozvědět nemilé informace, např. o nehodách automobilu, servisních kontrolách, příp. odcizeních…

Ušetřit můžete desetitisíce korun, které byste bez ověření museli investovat do oprav, pokud byste chtěli vůz bezpečně používat. Stejně tak díky prověření získáte bezpečí – budete vědět, že je auto skutečně v dobrém technickém stavu. S pomocí stránek carvertical.com získáte informace, které nelze zfalšovat ani jimi žádným způsobem manipulovat díky systému, který při prověřování používá.

Jednoduché a rychlé vyhledávání

Abyste odhalili historie vozidla, stačí zadat jeho VIN kód. Najdete jej v dokladech k autu nebo na motoru. Následně dojde k vyhledávání údajů. Poté zaplatíte způsobem, který je pro vás nejpohodlnější. A záhy budete znát všechny informace, které vás zajímají a jsou pro vás bezesporu důležité.

Neváhejte, zda auto do majitele z nedalekého města koupit, nebo nikoli, protože nevíte, zda vám říká o vozidle pravdu. Jednoduše si jej prověřte a nakupujte bez obav se všemi výhodami, které prověření přináší.

Doporučené články