Návštěvu výstavy Czech Press Photo spojte s ubytováním na jednu noc v srdci Prahy

Vydáváte se rádi do centra Prahy na různé akce a výstavy? Nenechte si ujít 26. ročník soutěže Czech Press Photo! Výstavu nejlepších novinářských fotografií můžete spojit s návštěvou města a s naším tipem sehnat i levné ubytování na jednu noc.

Czech Press Photo láká na svou výstavu návštěvníky až do konce října 2021

Pokud jste ještě neslyšeli o Czech Press Photo, tak jde o soutěž a následnou výstavu českých fotografů. Do soutěže se umělci zapojují s fotografiemi, které vznikly za účelem publikování v médiích a jejich cíl je přiblížit veřejnosti významné události uběhlého roku. Expozice se těší velkému zájmu, jelikož jde o českou obdobu celosvětové výstavy World Press Photo. Slavnostní zahájení Czech Press Photo bylo posunuto kvůli koronavirové pandemii a díky tomu na Vás výstava počká až do 31.10.! Navštivte výstavu Czech Press Photo v Národním muzeu a udělejte si přitom příjemný výlet v srdci hlavního města.

Procházku po hlavním městě zakončete v některém z pražských podniků

Po kulturním obohacení z výstavy Czech Press Photo ještě nemusíte hned odjíždět domů a můžete si udělat příjemnou procházku centrem Prahy. Situování Národního muzea přímo vybízí k tomu projít si Václavské náměstí a přes Staroměstské náměstí namířit do některého z pražských podniků. A kam složit hlavu po náročném dni v Praze a nezaplatit přitom za ubytování majlant? Levné a skvěle dostupné ubytování na jednu noc seženete u Ubytovně Praha.

Ubytování na jednu noc v Praze levně a dostupně

Ubytovna Praha bortí všechny mýty o tom, že by ubytovna nutně musela vždy znamenat nevzhledné a špinavé pokoje s nízkým soukromím. Za skvělou cenu seženete v Ubytovna Praha ubytování pro jedince, pár nebo i celou rodinu, a to vždy v moderně vybavených pokojích. Na výběr je zde z několika pokojů, kde na vás čeká zasloužené pohodlí a soukromí.

Doporučené články