Connect with us

Afrika

Keňa s all-inclusive přímým letem z Prahy. Zájezd od 21 990 Kč

Published

on

Vypravte se za exotikou už tuto středu 21. února a kupte si zájezd na pobřeží Indického oceánu v africké Keni. Letí se přímým letem z Prahy do Mombasy letounem Boeing 787 Dreamliner.

Týden s all-inclusive ve 4* resortu aktuálně vychází na 21 990 Kč. Díky široké nabídce fakultativních výletů nemusíte trávit celý pobyt jen u moře, ale vypravit se třeba na prohlídku Mombasy nebo na dvoudenní all-inclusive safari do národního parku Tsavo.

Všechny hotely najdete na cedok.cz/kena a praktické srovnání termínů naleznete v našem vyhledávači zájezdů do Keni.

Společně se zakoupením zájezdu si nezapomeňte vyřídit nové elektronické povolení ke vstupu do země. Najdete jej na oficiální stránkách etakenya.go.ke a stojí 34 USD za osobu.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Afrika

All-inclusive zájezdy do 10 tisíc o prázdninách. Zájezd od 9 990 Kč

Published

on

By

Kam levně k moři za stabilními teplotami a navíc s all-inclusive? V nabídce aktuálně najdete pár zájezdů směrem do Tuniska nebo Egypta. Širší spektrum hotelů se otevírá při připlacení 2-3 tisíc korun na osobu, a to třeba v Bulharsku, Řecku nebo Turecku.

Tunisko nabídne letoviska Zarzis a Skanes. V Egyptě zamíříte do Hurghady. Výhodou však jsou pozdní odlety v druhé polovině července nebo i v srpnu. Tyto a další last-minute all inclusive zájezdy najdete v našem srovnávači.

Při cestách nezapomeňte na platný cestovní pas a placené vízum v Egyptě za 25 USD na osobu.

Continue Reading

Afrika

Prázdninové Tunisko s all-inclusive (spoustu termínů). Zájezd od 12 290 Kč

Published

on

By

Letošní sezóna zdá se bude velmi výživná co do last-minute zájezdů i během prázdnin. Ale pokud nemůžete plánovat 2-3 dny před odletem, pak i pro vás díky našemu srovnávači zájezdů máme dostatek nabídek na výběr.

Např. směrem do Tuniska aktuálně zakoupíte minimálně v první polovině měsíce července spoustu termínů od 12 290 Kč za osobu. Jedná se o 4* resorty, kdy je mnohdy součástí areálu i aquapark. Vždy pak máte v ceně all-inclusive stravování a minimálně 7 nocí v hotelu.

Podívejte se sami na všechny nabídky nejlevnější dovolené v Tunisku po čas letních prázdnin.

Continue Reading

Afrika

Plavání s dugongy a nejlepší hotel v Marsa Alam s all-incl. Zájezd od 17 360 Kč

Published

on

By

Jeden z nejnovějších a zároveň nejlepších resortů v egyptském letovisku Marsa Alam najdete v zátoce Marsa Mubarak jen kousek od letiště, která je domovem mořské krávy dugonga a není problém si s ním prakticky každý den zaplavat.

Pětihvězdičkový resort Iberotel Costa Mares nabídne prvotřídní služby a za poslední 2 roky nikdy nespadla cena s tuzemskými CK pod 23 tisíc za osobu. Nově s příchodem největší evropské cestovky TUI však můžete do tohoto luxusu zamířit jen za 17 360 Kč.

Zájezd a termíny najdete přímo na stránkách CK tui.cz/iberotel-costa-mares.

Letět můžete prakticky každý pátek od listopadu do března. Za cenu konkurenčních CK, tedy asi 25 tisíc korun si tu můžete užít Vánoce nebo Nový rok.

Continue Reading

Nové články

Copyright © 2024 Cestovatel.cz