Dětské cestovní postýlky pro nejmenší

Cestujete často s vašimi dětmi? Ať už jedete na víkend na chatu nebo na dovolenou k moři, pro vaše nejmenší ratolesti se vám budou hodit dětské postýlky na cesty. Ty jsou ideálním místem k přespání pro děti až do věku 3 let.

Praktičnost a skladnost, kterou na cestách oceníte

Cestovní postýlka je praktickým doplňkem, který na cestách oceníte v mnoha ohledech. Ať už budete ubytováni kdekoliv, zabere minimum místa. Díky své skladnosti se vám pohodlně vejde do kufru auta v praktické úložné tašce a můžete vyrazit. Během několika málo okamžiků je pak připravená k použití. U malých miminek a batolátek oceníte možnost varianty s přebalovacím pultem. Děťátko tak v případě potřeby přebalíte a uložíte ke spánku. Další velkou výhodou, kterou postýlka cestovní nabízí, jsou praktická kolečka, díky kterým ji v případě potřeby snadno a pohodlně přesunete. Může být vybavena i polohovacím dnem. Pro zajištění maximálního pohodlí jsou skvělou volbou dětské cestovní postýlky s matrací. Vašim ratolestem se tak bude spinkat jako na nadýchaném obláčku.

Použití nejen na cestách, ale i doma

Tuto přenosnou postýlku využijete nejen na cestách, na dovolených nebo u babiček. Svoje místo si najde i doma, kde poslouží jako ohrádka na hraní. Malé rošťáky pak zaujme postranní vchod, díky kterému se lůžko rázem promění v prolézačku a bunkr v jednom. To bude najednou zábavy. Díky průsvitné síťce po stranách navíc budete mít vašeho potomka neustále pod kontrolou.

Široký výběr designů pro kluky i holky

Je libo modrou, růžovou, šedou? Stačí si jen vybrat. Cestovní postýlku najdete v sortimentu v mnoha atraktivních designech, které se hodí jak pro kluky, tak i pro holky. Kromě růžových a modrých odstínů jsou to i neutrální barvy. Malé caparty pak zaujmou barevné potisky v podobě zvířátek.

Doporučené články