Přípravy na zimu

Přípravy na zimu

RYCHLÁ REZERVACE LETU Tak je tu další úvodník. Co napsat, nemáte někdo nepotřebný milión?:o). Jinak přípravy na zimu jsou, zdá se, v plném proudu. Mrzne a chumelí. Pokusím se sehnat nějaké články o zimních sportech a vyžití na sněhu. Když budu dostatečně dlouho cucat prst, snad něco vycucám.. Je to se mnou horší a horší. Dneska,

Tak je tu další úvodník. Co napsat, nemáte někdo nepotřebný milión?:o).

Jinak přípravy na zimu jsou, zdá se, v plném proudu. Mrzne a chumelí. Pokusím se sehnat nějaké články o zimních sportech a vyžití na sněhu. Když budu dostatečně dlouho cucat prst, snad něco vycucám..

Je to se mnou horší a horší. Dneska, abych se s prací někam pohnu, jsem potřeboval jisté CD. Škoda, řekl jsem si, že jsem ho už vrátil. No nic. S prací jsem skončil. Smířil se s pozdním dodáním výsledků. Smířil jsem se s nadávkami do lenochů. Smířil jsem se s lynčováním a teplým místem na seznamu nespolehlivých osob. Protože však ctím heslo „lepší o pár minut dříve než o minutu později”& pardon, myslel jsem samozřejmě „lepší pozdě než vůbec”, vyrazil jsem na dobrodružný quest for holy CD. No a když jsem překonal tu ohromnou vzdálenost přes celé město a o CD kámoše požádal, řekl, že jsem mu ho ještě nevrátil& TO CDEČKO SE MI CELOU DOBU POSMÍVALO PŘÍMO DO OČÍ!!! Pomóc.

Bohuslav Svab
SUBSCRIBER
PROFILE

Posts Carousel