Tip na zážitkovou dovolenou aneb Ráj pro milovníky piva

<strong>Tip na zážitkovou dovolenou aneb Ráj pro milovníky piva</strong>

Milujete pivo a toužíte po nezapomenutelném zážitku během skvělé dovolené? Pak neváhejte a navštivte pivní hotel a lázně v Nepomuku. Jako milovnice tohoto osvěžujícího zlatavého nápoje jsem se do pivního wellness vypravila osobně a zde je můj zážitek. Když jsem se dozvěděla o pivním hotelu a lázních v Nepomuku, musela jsem se tam ihned vypravit.

Milujete pivo a toužíte po nezapomenutelném zážitku během skvělé dovolené? Pak neváhejte a navštivte pivní hotel a lázně v Nepomuku. Jako milovnice tohoto osvěžujícího zlatavého nápoje jsem se do pivního wellness vypravila osobně a zde je můj zážitek.

Když jsem se dozvěděla o pivním hotelu a lázních v Nepomuku, musela jsem se tam ihned vypravit. Hotel Zlatá kráva se nachází v historické budově, která byla přestavěna na moderní a stylový hotel s jedinečnou atmosférou.



Hned po příjezdu ze mě spadly všechny starosti a já se už těšila na pořádný pivní wellness. Ten začal už na pokoji, kde na mě čekala vlastní pípa, takže jsem si rovnou načepovala jedno startovní pivo a odpočinek mohl začít. Každý pokoj má svou vlastní pípu a na hosty zde čeká skvěle vychlazená tučná dvanáctka z místního pivovaru.

Součástí areálu je pivovar Zlatá kráva

Pivní hotel a spáčko jsou spojeny s místním pivovarem Zlatá kráva, který je součástí areálu. Pivovar se specializuje na výrobu tradičního českého piva, jako je například světlý ležák. Navíc se v pivovaru vyrábí také speciální piva, která ocení každý, kdo rád zkouší nové pivní chutě.

Můžete si také objednat degustační menu a ochutnat celou řadu různých druhů piva, které zde vaří. Ochutnávat můžete i během prohlídky pivovaru, kde se dozvíte, jak se pivo vyrábí a jak probíhá celý proces od zpracování sladu až po plnění lahví. Pro milovníky piva je toto místo nebem na zemi.

Jedinečný styl a moderní vybavení

Pokoje v pivních lázních jsou luxusní a elegantní, s prvky inspirovanými pivem a pivovarnictvím. Vybavení pokojů zahrnuje například pohodlné postele, prostornou skříň, houpací křeslo, televizi i vlastní pípu.

Hosté si mohou objednat zážitkové a regenerační balíčky, které zahrnují například různě velké pokoje, masáže, pivní vanu, procedury v pivních lázních, peelingy či zábaly a degustaci piva. Pobyt v pivních lázních je ideálním místem pro relaxaci, což jsem vyzkoušela na vlastní kůži.

Horká pivní lázeň je pohlazením pro vaše tělo i duši

Ale to, co dělá tento hotel opravdu jedinečným, jsou pivní lázně. Tyto lázně využívají blahodárné účinky piva a dalších pivovarských surovin k uvolnění svalů a odstranění stresu. Pivní lázně mají také pozitivní vliv na kůži a zlepšují krevní oběh.

Posílení imunity

Pivní lázeň by měla u žen posilovat imunitní funkci, mít blahodárný účinek na kůži, vlasy, nehty. Živé pivo, jak ráda říká naše sládková, je výjimečné tím, že má spoustu živin a vitamínů. Mořská sůl detoxikuje organismus, je dobrá na kožní záněty a uvolňuje svalové napětí,“ říká lázeňský specialista Stanislav Straka.

Procedury v pivních lázních se provádějí ve velkých dubových kádích, kde se míchají bylinky, speciálně vyrobené pivo a další přísady.

Závěrečné hodnocení pobytu

Celkově musím říct, že to pro mě byla fantastická dovolená, kterou jsem si užila do sytosti. Pokud jste běžný turista, milovník piva anebo vrcholový sportovec, určitě navštivte pivní hotel Zlatá kráva v Nepomuku. Všichni přece víme, že po hezké procházce, tréninku či náročném závodu je pivo skvělý iontový nápoj. Osobně tuto dovolenou mohu jedině doporučit!

Andrea Ježková, blogerka a milovnice piva

Honza
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel