Dovolená last minute. Jakou si vybrat

Dovolená last minute. Jakou si vybrat

Chystáte se na dovolenou? Velmi oblíbené jsou i zájezdy last minute, kdy na poslední chvíli seženete luxusní výlet. Dovolená last minute – Jakou vybrat? Velmi oblíbenou destinací je Řecko a jeho okolí. Kréta, Kypr nebo Korfu jsou krásné destinace, kde vás uchvátí čarokrásná příroda, úžasná gastronomie a velmi milí lidé. Co takhle dovolená last minute na právě

Chystáte se na dovolenou? Velmi oblíbené jsou i zájezdy last minute, kdy na poslední chvíli seženete luxusní výlet.

Dovolená last minute – Jakou vybrat?

Velmi oblíbenou destinací je Řecko a jeho okolí. Kréta, Kypr nebo Korfu jsou krásné destinace, kde vás uchvátí čarokrásná příroda, úžasná gastronomie a velmi milí lidé. Co takhle dovolená last minute na právě poslední místo? Stačí si rezervovat termín pohodlně online a za pár dní můžete vyrazit. Korfu je nejsevernější jónský ostrov, který má jen 592 km², takže se jedná o malebné místo, kde budete mít soukromí. Je tu báječné koupání, krásné pláže, sportovní vyžití (hlavně je zde jedno z nejkrásnějších golfových hřišť Středomoří Ermones) a samozřejmě si zde užijete bohatou tamní kuchyni.

Korfu dovolená – Oblíbená turistická letoviska

Balíte už na Korfu dovolená? Pak se jeďte podívat do letoviska Dassia, které patří mezi nejstarší místa na Korfu, tudíž jsou zde zachovány historické skvosty. Kromě nich vás ale nadchnou i cypřišové háje a úžasné prostředí pro vodní sporty. Láká vás aktivní dovolená? Pak vsaďte na Barbati, kde jsou další možnosti sportovního vyžití. Užijte si život na Korfu jako domorodec, kdy budete chodit po tavernách a jezdit budete na mopedech, až ucítíte svěží vítr ve vlasech i plicích. Korfu si zkrátka zamilujete, protože zdejší subtropické podnebí nabízí 270 slunečných dní v roce, potěší vás, že i v létě zde prší minimálně. Jsou zde krásné pláže s bílými oblázky, zlatým pískem i blankytným mořem jako v Karibiku. Na Korfu to žije, často se tu konají slavnosti, které vás vtáhnou do temperamentního života na Korfu. Poznáte spoustu památek přes den, odpočinete si na pláži a večer to roztočíte v tamních podnicích. Pokud chcete zájezd na míru, obraťte se na Greece-Tours.cz. S touto cestovkou poznáte pravé Řecko.

Honza
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel