Connect with us

Akční letenky

Limitovaná edice: Karibský Barbados z Prahy / do Manchesteru. Letenky od 7 151 Kč

Published

on

Zajímavá nabídka pouze pro pravé cestovatele, kterým nevadí dlouhá cesta a rádi spojí objevování více míst najednou, se objevila v rezervačních systémech Aer Lingus.

Tzv. open-jaw letenky z Prahy na Barbados (2 přestupy + noc v Manchesteru) s návratem do Manchesteru (přímý let) aktuálně na jeden květnový termín zakoupíte za 7 495 Kč. Cena obsahuje i odbavené zavazadlo do 23 kg.

Nejlevnější letenku z Manchesteru do Prahy zakoupíte na 18.5. s Ryanairem nebo 19.5. s Jet2.com za zhruba 35 GBP bez zavazadla, resp. kolem 65 GBP s odbaveným zavazadlem. S rezervací přískoku doporučujeme pár dní počkat, pokud by docházelo ke změnám nebo dokonce zrušení této nestandardní letenky.

Celkem tedy cesta z Prahy na Barbados a zpět i po započítání nákladů na hotel v Manchesteru při cestě tam vychází zhruba na 11 000 Kč za osobu.

Akci každopádně doporučujeme spíš zkušenějším cestovatelům, kterým nevadí plánovat na poslední chvíli a mají dostatečnou flexibilitu v případě změn.

Za tip na letenku děkujeme Lukášovi do diskuzního fóra.

Na Barbadosu očekávejte ceny standardních hotelů od 22 000 Kč na týden za 2lůžkový pokoj a soukromých apartmánů od 12 000 Kč. Ceny autopůjčoven na týden startují na 10 000 Kč.

Continue Reading

Akční letenky

ETIHAD bude létat z Prahy

Published

on

By

Dlouho očekávána aerolinka oznámila start letů z Prahy. Praha od 2. června 2025 získá přímé spojení s Abú Dhabí s Etihad. Samotné přímé lety do tohoto arabského emirátu jsou přínosem, hlavní přínos této linky jsou ale návazné lety dále do dalších asijských destinací. Linku do Prahy bude obsluhovat Dreamliner a létat se bude 4x týdně…. číst více

The post ETIHAD bude létat z Prahy appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

LONDÝN z Prahy – 798 Kč

Published

on

By

V rezervačním systému aerolinky Ryanair pořídíme levné letenky do Londýna. Zpáteční letenky z Prahy do Londýna pořídíme v aktuální akci už za 798 Kč. Za nejnižší cenu jsou dostupné letenky na termíny v říjnu 2024 a to klidně i na prodloužený víkend. V ceně nejlevnějšího tarifu máme vždy malé příruční zavazadlo 40x25x20 cm. Příkladem letenky… číst více

The post LONDÝN z Prahy appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Z Brna na sever Itálie – 750 Kč

Published

on

By

Během babího léta pořídíme levné letenky z Brna do Lombardie. Zpáteční letenky z Prahy do Bergama jsou v nabídce Ryanair dostupné už za 750 Kč. Nejvýhodnější letenky jsou dostupné na kratší i delší termíny v průběhu září a října 2024. V ceně nejlevnějšího tarifu máme vždy malé příruční zavazadlo o rozměrech 40x25x20 cm. Příkladem letenky na… číst více

The post Z Brna na sever Itálie appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading