Zimní romantika na zámku: vezměte svou polovičku na Chateau Herálec

Zpříjemněte si zimní období a uvolněte se od stresu tím nejpříjemnějším způsobem. Ve vířivce v hradní věži zámeckého wellness Chateau Heralec.

Adventní čas je spojen s přípravou na Vánoce a shonem. Lidé jsou unavení a nevyhnou se stresu. Ničím výjimečným nejsou ani hádky a partnerská nedorozumění.

Jak si vynahradit toto náročné období? Dopřejte vztahu romantiku a vykročte do nového roku tím správným krokem. Rezervujte si ubytování na zámku Chateau Herálec.

Pobyt na honosném sídle vás odpoutá od stereotypních starostí a ochutnáte význam slova láska. Uvolníte se a naberete nové síly. Atmosféru umocní dechberoucí prostředí, luxusní zámecké pokoje, nespočet wellness aktivit a vstřícnost personálu, který se o vás bude starat jako o zámecké hosty.

Komnaty jako pro princeznu

Chateau Herálec se nachází v srdci Vysočiny a je obklopen hustými lesy, oborami a romantickými údolími. Zámek s anglickým parkem z 18. století právem patří k jedinečným skvostům české země a je nedílnou součástí kulturních památek UNESCO.

Ubytování na zámku je jako stvořené pro relaxační i romantické chvíle. K dispozici je 19 pokojů, které upoutají útulností a komfortním vybavením.

Pokud se rozhodnete pro pobyt na zámku, přenesete se dob dávno minulých, leč nezapomenutých. Symbolem zámku je pět okvětních lístků erbovní herálecké růže, ta značí výjimečnost, kvalitu, luxus, pohodu a soukromí.

Budete jako v pohádce

Na první pohled vás zaujmou prostorné pokoje, k nimž vede honosné kamenné schodiště. Kdykoliv se můžete usadit v sametových křeslech v předsálí a dle libosti se pokocháte překrásnými výhledy do panenské krajiny Vysočiny.

Romantické chvíle zintenzivní síla dávných časů, která vyzařuje z každičkého zámeckého zákoutí a bez pochyby vás odpoutá od shonu moderní doby. Zamilované pohledy na sebe nenechají dlouho čekat. Určitě vás nadchne sbírka značkových vín z destinace Bordeaux, která patří k největším v Čechách. Chuťové pohárky budou mít svátek nejen při ochutnávce exkluzivních vín, ale také při konzumaci gastronomických specialit vyrobených z lokálních surovin bez chemických dochucovadel.

Uvolněte se, prosím!

V pětihvězdičkovém Chateau Herálec Boutique Hotel & Spa by L´Occitane si užijete chvíle pohody a romantiky. Není divu, když hotel získal jako první licenci na provozování Spa L´OCCITANE.

Jedná se o nadstandardní hotelové služby, to vše v unikátních prostorách nádherného zámku. Ať už se rozhodnete pro relaxaci v jižním křídle zámku, kde je privátní plavecký bazén anebo dáte přednost finské sauně, budete nadmíru spokojení. Lze využít i příjemnou bylinnou saunu, infrasaunu a parní lázeň.

Díky wellness procedurám se vaše tělo zregeneruje a zbaví se škodlivých látek i stresu. V zámecké věži je umístěna vířivá vana nabízející soukromí. Milovníci aktivních radovánek ocení fitness s moderním vybavením i sportovní příležitosti v blízkém okolí.

Zámecké Wellness & Spa je vybaveno technologií Biosynchron, čeká vás tedy odpočinek na vysoké úrovni. Po relaxačním dnu si nenechte ujít kouzelné chvíle při večeři v luxusní zámecké restauraci Honoria.

Zimní lenošení na Chateau Herálec

Pojměte letošní zimní čas romanticky a oddechově. Rezervujte si pobyt na zámku, díky němuž pookřejete a upevníte partnerský vztah. Balíček na 2 noci vás upoutá pestrostí a luxusem.

Můžete se těšit na welcome drink a růži pro dámu, zdravé snídaně z lokálních surovin, zapůjčení ledních bruslí nebo kompletní vybavení pro běžecké lyžování, neomezený vstup do wellness a relaxaci ve vířivce.

Počítejte i s doplňkovými službami zdarma, k nimž patří ovoce ze sadu, WIFI zdarma, kosmetika L´OCCITANE, využití golfového trenažéru či bohatý výběr z DVD knihovny.

Doporučené články