Golf na Peloponesu: Na dovolené můžete do sportu zapojit i rodinu

Odpalování míčků do jamek se pro spoustu lidí stalo vášní, od které si nechtějí odpočinout ani na dovolené. Proto při výběru dovolenkové destinace hledají takovou, kde by se mohli oddat chození po greenu. Možnosti jsou stále širší. Chcete-li spojit koupání v teplém moři, slunění na pláži, pochutnání na vynikající kuchyni a příjemnou relaxaci se zlepšováním golfového handicapu, vynikající destinací pro výběr dovolené je Pelopones.


Uspokojí i vášeň k odpalování míčků

Ideální destinací pro trávení dovolené je taková, která má široké možnosti a dokáže uspokojit spoustu lidí. Všichni tak dostanou příležitost trávit čas, jak společnými aktivitami, tak i svými koníčky. Výsledek je, že bude spokojena celá rodina, pokud vyrážíte na rodinnou dovolenou jako čtyřicetiletá Petra. V jejich rodině funguje demokracie při výběru dovolených. Každý, včetně dospívající dcery a syna řekne svůj názor a společně pak hledají takovou variantu, která uspokojí všechny. Proto si vybrali dovolenou na Costa Navarino v oblasti Messinia na jihozápadě Peloponeského poloostrova. Petru uspokojí dobrý hotel s možností relaxačních procedur a blízká pláž, děti chtějí hlavně koupání. Dcera Martina navíc docela úspěšně hraje tenis a syn Jan tráví spoustu času ve fitness centru nebo na bowlingu. Sladit tyto požadavky dosud nebyl problém, kámen úrazu ale bylo vyhovět vášní ke golfu, které podlehl manžel Marek.

Nadchla se manželka i dcera

Teď je ale všechno jinak. Dvě 18 jamková golfová hřiště v Costa Navarino plně uspokojí Markovy požadavky. Zcela samozřejmě si objednal golfové pojištění, které zajistí, že se jeho golfovému vybavení nic nestane během cesty ani při pobytu. Přibral si také přepravu golfových bagů a na Peloponesu má tedy zajištěný komplexní servis. Existuje dokonce i možnost sehnat spoluhráče. I když syn dal raději přednost pláži a posilovně, manželku a dceru pozval na golf a v Navarino Golf Academy se obě dámy mohly zábavným způsobem seznámit s tímto sportem. V klubu The Dunes Course si dopřály si dokonce několik golfových lekcí.

Doporučené články