Jak vybrat správné psí krmivo?

Zdravý a spokojený pejsek je snem každého majitele. Ne všichni však vědí, že správná péče o naše čtyřnohé přátele začíná u investice do kvalitního krmení. Stejně jako lidské, i psí zdraví závisí na tom, zda se tělu dostává všech důležitých látek, tedy vitamínů a minerálů, které přispívají ke správnému fungování organismu. Přečtěte si, proč je nejlepší při výběru vsadit na severskou kvalitu…

To nejlepší organické krmivo

Švédská společnost Magnusson Petfood produkuje psí krmivo a sušenky nejvyšší jakosti s vysokým podílem čerstvého masa a živin důležitých pro psí organismus. Jde o jedinou společnost na světě, jejíž produkty splňují podmínky pro získání certifikátu KRAV, což je označení organického krmiva vyráběného 100% z přírodních ingrediencí, bez konzervačních látek, syntetických aditiv, pesticidů či geneticky modifikovaných produktů.


Švédská krmiva Magnusson jsou vyráběna pouze z čerstvého hovězího masa, kterého obsahují až 50 %, a zpracovávána v horkovzdušných troubách při nízkých teplotách. Díky tomu v nich zůstávají zachovány vitamíny, minerály a další důležité stopové prvky.

Důraz na čerstvost

Staré přísloví praví, že jste to, co jíte. A v Essential Foods si ho rozhodně vzali k srdci. Tato dánská firma dodává na náš trh superprémiové psí krmivo s více než 70% podílem čerstvého masa, ryb a vajec, zbylých 30 % pak tvoří ovoce, zelenina, byliny a lesní plody. Každý pes je originál a každý potřebuje něco trochu jiného. Díky široké nabídce si však v Essential Foods zajisté vyberete, ať už máte doma neposedné štěně či zasloužilého psího důchodce.

Chcete se dozvědět víc nejen o správné výživě vašeho čtyřnohého miláčka? Jaké jsou charakteristiky jednotlivých plemen, tipy pro výcvik i nejrůznější zajímavosti o psech? Navštivte portál infopes.cz a budete v obraze.

Doporučené články