Autorská práva a podmínky použití

{{bezreklamy()}}

Rádi bychom, abyste se na serveru www.Cestovatel.cz cítili a chovali jako na návštěvě u dobrých přátel. I mezi přáteli by však mělo být jasno.

Autorská práva

Autorská práva na jednotlivé články a fotografie zůstávají jejich autorům či vlastníkům, či serveru www.Cestovatel.cz a jeho provozovateli (Občanské sdružení Pexea) a to dle konkrétních případů.

Jakékoliv užití, či pouze částečné převzetí textu, fotografií nebo jiného obsahu, včetně grafiky, je bez souhlasu redakce zapovězeno.

Copyright © Cestovatel.cz, 2000 – 2013.

Podmínky použití webu

Snažíme se na Cestovateli udělat příjemné prostředí pro setkávání. Můžete číst články a zprávičky, diskutovat a ptát se v diskusích ostatních, přesně k tomu byl Cestovatel vytvořen. Pokud zde něco vytvoříte (článek, fotku, názor v diskusi), budeme se snažit ji zachovat při životě a nijak ji neměnit.

Není zde však povoleno zanechávat zde materiály urážlivé, v rozporu se zákony, poškozující dobré jméno Cestovatele, apod. Takové mohou být (a budou) mazány.

Názory v diskusích jsou vytvářeny zadarmo, dobrovolně a za jejich zveřejnění na stránkách webu www.Cestovatel.cz nenáleží autorovi příspěvku žádná odměna.

Na Cestovatele prosím nevkládejte neplacenou reklamu, bude smazána. Chcete-li reklamu umístit, podívejte se prosím na možnosti reklamy na Cestovateli. Určitě se dohodneme.

Děkujeme za pochopení a doufáme, že se Vám na Cestovateli bude líbit.

Vaše redakce

poslední aktualizace: 19. 10. 2013 12:00

Doporučené články