Vztah vám utuží párový náramek

Jste zamilovaní? Konečně jste potkali toho pravého (či pravou) a jste odhodlaní vydat se s ním na cestu životem? Poradíme vám, co pro to budete muset udělat.

Láska je krásná věc. Obzvláště, pokud je opětovaná a vy ze vztahu dostáváte přinejmenším to samé, co do něj dáváte. Pokud ale budete chtít, aby vydržela, budete muset o ni pečovat!

Našli jste toho pravého? Tak si toho važte!

Také závidíte párům, které se našly a jsou spolu šťastní už několik desítek let? Nedivíme se. Najít spřízněnou duši a kamaráda do deště v jednom se řadí k největším životním úspěchům. Někomu se to vůbec nepodaří. Najít ho je přitom jen začátkem, byť velmi slibným.

Jak pečovat o vztah?

O tom, jak pečovat o vztah, by párové koučky dokázaly vyprávět celé hodiny. Vyzdvihují toleranci, svobodu (v rámci možností), omezení nadměrného vyptávání, uznávání vzájemných potřeb. Dvojice by se také měla vzájemně chválit (i za maličkosti) a dělat si malé radosti. Proto galantní muži dámám kupují květiny a jiné dárky, jimiž dávají najevo svou náklonnost. To samé by ale měly činit dámy směrem k mužům. Nemyslete si, i oni budou mít radost, že na ně myslíte. A co jim koupit? Co třeba párový náramek?

Propojte se se svým partnerem

Náramky pro páry se mezi zamilovanými těší velké oblibě. Jak by také ne. Tyto náramky pro zamilované v závislosti na kameni do vztahu vnášejí pohodu, klid a vzájemné porozumění. Páry totiž svým způsobem propojují. Podobně jako později zásnubní a snubní prsten. Jeden náramek zkrátka dáte své polovičce a druhý si necháte.

Jaký náramek zvolit?

Krásné náramky lásky jsou k sehnání na e-shopu onhand.cz. Zajímavé jsou černobílé z howlitových a lávových kamenů, kterým se také říká náramky ve stylu Yin a Yang. Černý po pána, bílý pro dámu. Nebo obráceně. Velmi působivě ale vypadají i náramky z dřevěných korálků či ze stříbrné slitiny zinku a s nápisy Her King a His Queen. Hezký způsob, jak si partnera označkovat, nemyslíte?

Doporučené články