Víkendový pobyt v lázních se stává stále více oblíbeným způsobem relaxu pro mnoho lidí. Kde si odpočinout?

Zajisté každý z vás má ve svém okolí člověka, který se svou drahou polovičkou již navštívil nějaký wellness hotel. Není se čemu divit, protože si za opravdu příznivé ceny můžete tímto způsobem zajistit dokonalé uvolnění vaší mysli i těla. Která místa stojí za to vyzkoušet?

Vybírejte pečlivě

Vzhledem k narůstající oblíbenosti, s jakou se v posledních letech potýkají krátké lázeňské pobyty, začali i majitelé hotelových zařízení přizpůsobovat své nabídky současnému trhu. Téměř všechny lázně u nás tudíž nabízejí i pestrou škálu balíčků trvajících pouze několik dní.

Příkladem mohou jít třeba lázně Teplice v severozápadních Čechách. Lázeňský pobyt zde lze podniknout klidně jen na tři dny, což je rozhodně skvělou volbou pro pracovně zatížené páry. Dočkáte se plné wellness péče, zatímco ve volném čase musíte určitě vyzkoušet pestré kulturní vyžití tohoto malebného města.

Velký výběr vám poskytnou lázně Jáchymov zaměřující se převážně na týdenní odpočinek. Jedná se o ideální volbu pro milovníky aktivnějšího životního stylu, protože budete obklopeni krásnou přírodou Krušných hor. Zajisté vás tak potěší například půjčení elektrokol, díky nimž prozkoumáte celé okolí svižně a pohodlně.

Obdivovatelé kultury, architektury a památek si zase zamilují lázně Poděbrady. Útulné historické město nabízí příjemné a klidné prostředí, uvolňující atmosféru a spoustu léčivých procedur.

Podívejte se na vlastní oči

Určitě nespoléhejte pouze na naše tři tipy, ale podívejte se na nekonečný výběr raději sami. Postačí vám k tomu otevření internetových stránek spa.cz, kde se dočkáte ohromného množství wellness hotelů i jednotlivých balíčků. Věřte nám, že je opravdu z čeho vybírat, tudíž si tu nejvhodnější variantu zvolíte i vy.

Doporučené články