Užijte si podzimní prázdniny s dětmi v úžasných Nízkých Tatrách

Užijte si podzimní prázdniny s dětmi v úžasných Nízkých Tatrách

RYCHLÁ REZERVACE LETU Máte rádi přírodu, a téměř kdy se dá, se vydáváte spolu s dětmi k babičce na víkend, na chalupu, nebo třeba někam dál, kde si rezervujete na noc, či dvě ubytování a projdete kus místní přírody? Ať už máte rádi akční dovolené, nebo si vychutnáváte pohodu v podzimní krajině v kombinaci s wellness, vše najdete v Nízkých Tatrách,

Máte rádi přírodu, a téměř kdy se dá, se vydáváte spolu s dětmi k babičce na víkend, na chalupu, nebo třeba někam dál, kde si rezervujete na noc, či dvě ubytování a projdete kus místní přírody? Ať už máte rádi akční dovolené, nebo si vychutnáváte pohodu v podzimní krajině v kombinaci s wellness, vše najdete v Nízkých Tatrách, kde se nachází jeden z nejoblíbenějších hotelů Slovenska Björnson. Má obrovskou tradici a právě zde je prostředí takové, jaké máme na horských chatách rádi.

Ubytování, které vyhoví párům, jednotlivcům i početným rodinám

O tom, že je eko-sport hotel Nízké Tatry Björnson skvěle připraven na všechny své návštěvníky bez ohledu na jejich věk nebo záliby, se přesvědčíte velmi rychle. Stačí podívat se na jeho webové stránky a sekci „ubytování“, „akční pobyty“, nebo třeba „wellness“. I firmy si zde přichází na své, proto se zde konají teambuildingy, školení, velké porady a jiné firemní akce.

Vraťme se ale k hotelu Björnsonka, jak se mu také říká a jeho ubytování. Najdete zde 216 lůžek včetně přistýlek, které se nachází ve všech zařízeních komplexu, tedy v hlavní chatě LIPTOV, v důmyslně řešených dřevěných domečcích Tree Houses, které jsou v souladu s přírodou, nebo v malebné Ville, v níž jsou čtyři dvoulůžkové pokoje s přistýlkou.

Hotel pro sportovní nadšence

Je fajn zajet si do Nízkých Tater i v zimě, kdy můžete dosyta lyžovat a věnovat se dalším zimním sportům. Díky tomu, že je hotel Chopok v blízkosti svahu a lanovky, nečeká vás žádné dlouhé přesouvání se. Rychle lyžujete, a až chcete pauzu, rychle jste zase v bezpečí svého útulného pokoje. Podívejte se sami na mnohé fotografie hotelu na webové stránky bjornsonka.sk. Jistě se nadchnete pro jeho návštěvu a stejně jako mnozí ostatní budete rádi, že jste toto krásné a moderně vybavené místo s ohledem k přírodě, poznali.

Honza
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel