Connect with us

Akční letenky

Super levné letenky do MIAMI – 5 985 Kč

Published

on

Akční letenky do Miami nově i se dvěma příručáky. AKTUALIZACE 5.9. 8:05 – letenky oproti včerejšku zlevnily, ceny upraveny U aerolinky Norse aktuálně probíhá akce na letenky např. z Berlína do Miami. Za zpáteční letenky zaplatíme 258 USD, což je v přepočtu asi 5 985 Kč. Jedná se navíc o přímý let bez přestupu. Letenky… číst více

The post Super levné letenky do MIAMI appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Afrika

Madagaskar, Zanzibar či Keňa s all-inclusive přímo z Prahy. Zájezd od 27 990 Kč

Published

on

By

S blížícím se startem sezóny zimních exotických dovolených padají ceny strmě dolů nejen na last minute termíny. Např. zájezdy s odletem v průběhu listopadu i prosince pořídíte do 30 tisíc korun na osobu včetně all inclusive.

Konkrétně se jedná o dovolenou na ostrově Madagaskar nebo na pobřeží Keni. O nic dráž nevyjde ani případný pobyt na Zanzibaru.

Z Prahy na Madagaskar se létá přímým letem širokotrupým letadlem Boeing 787 bez mezipřistání. Do Keni a na Zanzibar poletíte s krátkým mezipřistání v Hurghadě.

Přehled nejlevnějších termínů najdete přímo na stránkách CK nebo v našem srovnávači zájezdů.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Glasgow z Prahy na prodloužené zimní víkendy. Letenky od 1 183 Kč

Published

on

By

Výhodné letenky do Skotska během ledna a února můžete zakoupit u aerolinií easyJet. Zpáteční lety z Prahy do Glasgow vychází na necelých 1 200 Kč v mnoha termínech. Letí se ve čtvrtek dopoledne tam a v neděli odpoledne zpět.

Ubytování můžete vyhledat např. na stránkách booking.com/glasgow. S přehledem seženete hotel pro dva v centru okolo tisícovky na noc.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Do ATÉN v Dreamlineru – 2 185 Kč

Published

on

By

Proletět se dálkovým letadlem můžeme i na evropských trasách. Let velkým dálkovým letadlem můžeme zažít i na relativně krátkých evropských trasách. Aerolinka Scoot létá z Berlína do Singapuru, prodává ale také letenky na krátký úsek Berlín – Atény, kde má mezipřistání. Za zpáteční letenku v Boeingu 787 Dreamliner zaplatíme 85 EUR, což je v přepočtu… číst více

The post Do ATÉN v Dreamlineru appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading