Soutěž s Pelikánem


Na slevy, akční nabídky, nadstandardní služby, výhodné ceny letenek a ubytování jsme si již zvykli. Ale my Vám dáme víc! Váš oblíbený prodejce letenek Pelikan.cz vyhlašuje velkou soutěž.

Soutěžte s námi o dvě letenky do světa

Při příležitosti spuštění nové verze www.pelikan.cz Vám přinášíme soutěž, ve které můžete vyhrát dvě letenky do světa dle vlastního výběru. Zpáteční letenka pro Vás a druhou osobu, se kterou můžete navštívit svou vysněnou destinaci. Bangkok, Singapur, Dílí, Johanesburg, Cape town nebo Dubai a mnoho dalších můžete mít když navštívíte Pelikánovy stránky a zodpovíte 3 jednoduché otázky.


Tak neváhejte a zkuste to na soutez.pelikan.cz


Kdo je Pelikán?

To jsou nejlevnější letenky, do celého světa, za fantastické ceny a to rychle, levně, rozumně. Společnost pelicantravel.com přichází při příležitosti spuštění nové verze internetového portálu www.pelikan.cz s novinkami, které přinesou běžnému klientovi řadu výhod. Nový grafický design a technický update umožňují rychlejší vyhledávání a lepší výsledky. Je to první a jediný rezervační systém v ČR, který zahrnuje mimo klasických dopravců také nejširší nabídku nízkonákladových leteckých společností. Na stránce www.pelikan.cz tak klienti najdou nejen nejznámější nízkonákladové společnosti jako Ryanair, Sky Europe, Easy Jet, BMI-baby, ale i ty méně známe jako Smart Wings, Wizz Air, Aer Lingus, Jet2Com, Sterling a mnoho dalších.

Užitečnou novinkou jsou také akční kalendáře. Jejich prostřednictvím si klient velmi snadno najde data, pro která akční ceny platí, a přizpůsobí si tak datum odletu výhodné ceně. Toto a mnohem více, jako novinky z leteckého průmyslu a možnost registrace a vytvoření vlastního účtu, to jsou výhody, které od tohoto dne najdete pouze na www.pelikan.cz


Martin Horváth

Pelikán.cz

Doporučené články