Connect with us

Akční letenky

S dálkovým letadlem Ethiopian Airlines z Vídně do Kodaně. Letenky od 90 €

Published

on

Již několik let trvající spojení Ethiopian Airlines létající po trase Addis Abeba – Vídeň – Kodaň je mezi fanoušky letectví známé možností zakoupit také samostatné letenky pouze na úsek Vídeň – Kodaň a zpět.

Aktuálně na velké množství termínů od září až do prosince zakoupíte zpáteční letenku za 89 EUR.

Časy letů jsou ideální i k výletům na jednodenní otočku. Létá se v pondělí, středu, pátek a sobotu v následujících časech:

  • Vídeň -> Kodaň – odlet 6:55, přílet 8:40
  • Kodaň -> Vídeň – odlet 19:25, přílet 21:05

Na této trase létá zajímavý mix typů letadel. Nejčastěji jsou v letovém řádu naplánovány letadla typu Boeing 777-200LRAirbus A350-900 Boeing 787-9. Klíč k nasazování jednotlivých typů je nahodilý a všechny uvedené typy letadel se objevují v různé dny.

V současnosti jde v rámci Evropy o nejlevnější možnost se proletět velkým dálkovým letadlem a ještě výlet spojit se zajímavou destinací.

V ceně letenky je také odbavené zavazadlo, což ale na krátkém výletu využije jen málokdo. Zajímavější je však možnost výběru konkrétní sedačky zdarma, takže místo u okna budete mít jisté.

A jak se zabavit v Kodani? Zjistíte v našem průvodci:


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Afrika

Madagaskar, Zanzibar či Keňa s all-inclusive přímo z Prahy. Zájezd od 27 990 Kč

Published

on

By

S blížícím se startem sezóny zimních exotických dovolených padají ceny strmě dolů nejen na last minute termíny. Např. zájezdy s odletem v průběhu listopadu i prosince pořídíte do 30 tisíc korun na osobu včetně all inclusive.

Konkrétně se jedná o dovolenou na ostrově Madagaskar nebo na pobřeží Keni. O nic dráž nevyjde ani případný pobyt na Zanzibaru.

Z Prahy se do všech destinací komfortně létá přímým letem širokotrupým letadlem Boeing 787 bez mezipřistání.

Přehled nejlevnějších termínů najdete přímo na stránkách CK nebo v našem srovnávači zájezdů.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Nejlevnější letenky do BOSTONU z Prahy – 7 460 Kč

Published

on

By

Levné letenky přes oceán najdeme u Level. U aerolinky Level najdeme akční letenky z Prahy do Bostonu. Za zpáteční letenky zaplatíme 290 EUR, což je v přepočtu asi 7 460 Kč. Po cestě nás čeká jeden přestup v Barceloně. Nejlevnější letenky okolo 300 EUR najdeme na zimní termíny od ledna do března. V ceně letenky… číst více

The post Nejlevnější letenky do BOSTONU z Prahy appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Letenky na KAPVERDY – 4 966 Kč

Published

on

By

Akční letenky na Kapverdy se zastávkou v Lisabonu koupíme u easyJet. Pěknou kombinaci letenek z Prahy na Kapverdy pořídíme u easyJet. Zkombinujeme letenky z Prahy do Lisabonu a z Lisabonu na ostrov Sal. Nejlevnější kombinaci pořídíme za 4 966 Kč v termínu 11.3.2025 – 22.3.2025, další termíny převážně přes zimu vycházejí sice dráž, stále ale… číst více

The post Letenky na KAPVERDY appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading