Reklama a propagace


Poskytování reklamního prostoru na stránkách časopisu www.cestovatel.cz (nejstaršího elektronického časopisu o cestování na českém Internetu) je pro nás důležité z hlediska zajištění jeho provozu a rozvoje. Zároveň ale pokračujeme v tom, s čím jsme před spoustou let začali, tedy poskytováním prostoru pro propagaci různých cestovatelských projektů nekomerčního charakteru zdarma


Komerční nabídka

Pro Vaší propagaci na našem serveru nabízíme následující možnosti:

  • Regulerní bannerová reklama – Její velikost a umístění záleží na domluvě, nabízíme všechny standardní formáty reklamního proužku a umístění téměř kdekoli na stránkách Cestovatel.cz. Ceny jsou rozumné vzhledem k návštěvnosti, jakou náš web má.
  • Propagační článek (PR článek) – Takový článek vyjde podle domluvy a jeho obsah je v podstatě libovolný. Tato forma reklamy je ovšem také placená, cena se odvíjí dle subjektivního pocitu redaktora ze zajímavosti tématu pro naše čtenáře. Budete-li mít zájem, můžeme Vám zajistit i review Vašeho článku tak, aby článek byl zajímavý a přesvědčil čtenáře, že se mají na Vaši stránku opravdu podívat.
  • Sponzoring článku – Pokud nechcete za reklamu platit příliš mnoho, můžete napsat původní(!) zajímavý článek, případně si vybrat ze článků, které připravujeme a my do článku umístíme text tento článek je sponzorován společností XY, výrobce outdoorových bublifuků včetně loga a odkazu. Sponzoring článku garantujeme rok, nicméně po uplynutí této doby jej ze článku neodstraňujeme.

Pokud máte nějaké dotazy či jiné návrhy, ozvěte se, věříme, že se domluvíme na oboustranně přínosné spolupráci. Pište na adresu: info@bydletes­pokojene.cz.


Podpora neziskových projektů

Časopis Cestovatel.cz je provozován občanským sdružením, které touto formou podporuje a propaguje cestování ve všech jeho formách a odrůdách.

Neziskovým projektům proto nabízíme reklamu za symbolickou cenu či vhodnou protislužbu.


Údaje o serveru

Server Cestovatel.cz je jeden z nejstarších serverů o cestování v České republice. Svoje počátky datuje až k roku 1998 (můžeme doložit). Po redesignu v roce 2006, se velmi dobře se umisťuje ve vyhledávačích na dotazy související s cestováním. Výrazně tomu pomáhá databáze s více než 50ti tisíci články, zprávičkami a jinými příspěvky.

Průměrná denní návštěvnost se drží nad číslem 1100 návštěv denně (rok 2012).

Kontaktní adresa pro dotazy ohledně nekomerční propagace, požadavky na reklamu a zaslání ceníku je info@bydletes­pokojene.cz


Poslední změna: 26.9. 2016


{{reklama()}}

Doporučené články