Connect with us

Afrika

Plavání s dugongy a nejlepší hotel v Marsa Alam s all-incl. Zájezd od 17 360 Kč

Published

on

Jeden z nejnovějších a zároveň nejlepších resortů v egyptském letovisku Marsa Alam najdete v zátoce Marsa Mubarak jen kousek od letiště, která je domovem mořské krávy dugonga a není problém si s ním prakticky každý den zaplavat.

Pětihvězdičkový resort Iberotel Costa Mares nabídne prvotřídní služby a za poslední 2 roky nikdy nespadla cena s tuzemskými CK pod 23 tisíc za osobu. Nově s příchodem největší evropské cestovky TUI však můžete do tohoto luxusu zamířit jen za 17 360 Kč.

Zájezd a termíny najdete přímo na stránkách CK tui.cz/iberotel-costa-mares.

Letět můžete prakticky každý pátek od listopadu do března. Za cenu konkurenčních CK, tedy asi 25 tisíc korun si tu můžete užít Vánoce nebo Nový rok.

Continue Reading

Afrika

Madagaskar, Zanzibar či Keňa s all-inclusive přímo z Prahy. Zájezd od 27 990 Kč

Published

on

By

S blížícím se startem sezóny zimních exotických dovolených padají ceny strmě dolů nejen na last minute termíny. Např. zájezdy s odletem v průběhu listopadu i prosince pořídíte do 30 tisíc korun na osobu včetně all inclusive.

Konkrétně se jedná o dovolenou na ostrově Madagaskar nebo na pobřeží Keni. O nic dráž nevyjde ani případný pobyt na Zanzibaru.

Z Prahy na Madagaskar se létá přímým letem širokotrupým letadlem Boeing 787 bez mezipřistání. Do Keni a na Zanzibar poletíte s krátkým mezipřistání v Hurghadě.

Přehled nejlevnějších termínů najdete přímo na stránkách CK nebo v našem srovnávači zájezdů.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Afrika

Skládačkou na Seychely přes Abu Dhabí z Vídně. Letenky od 10 690 Kč

Published

on

By

Prémiové aerolinky Etihad uvolnily do prodeje zvýhodněné zpáteční letenky mezi Abu Dhabi a Seychely za 1 190 AED. Akční ceny jsou na každý čtvrtek od září do listopadu.

Pokud k těmto letenkám vhodně nakombinujete přískok z Vídně s Wizz Airem za 131 EUR (resp. 114 EUR s WDC členstvím), máte skládačku za celkových 10 690 Kč.

Lety na sebe nenavazují. Odlet z Abu Dhabi na Seychely je dopoledne v 9:55 s tím, že přílet je předchozí večer v 21:30. Noc můžete strávit v terminálu – na letišti jsou bezplatné sprchy – nebo se ubytovat poblíž letiště či třeba jen na 6 hodin v hotelu, který se nachází v samotném terminálu letiště. Zpátky je sice teoreticky možné zakoupit lety tak, aby navazovaly (přílet ze Seychel do Abu Dhabi v 20:15 a následně odlet do Vídně v 22:25), ale veřejně vám tento nákup doporučit nemůžeme a raději si naplánujte návštěvu Abu Dhabi a do Vídně leťte následující den.

Takto můžete letět například v termínu 13. listopadu (VIE-AUH), 14. listopadu (AUH-SEZ) a zpět 21. listopadu (SEZ-AUH), 22. listopadu (AUH-VIE) za již zmíněných 10 690 Kč.

V ceně je po celou dobu malé příruční zavazadlo. Větší je nutné na letu s Wizzem připlatit.

Lety s garantovaným přestupem

Nepotřebujete-li šetřit za každou cenu, kupte si standardní zpáteční letenky. Etihad nabízí letenky z Vídně na Seychely za 652 EUR. Nocování na cestě tam se sice nevyhnete, ale můžete si zdarma navolit stop-over a setrvat až 2 noci na hotelu v ceně letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Afrika

Madagaskar: Nosy Be na týden s all-inclusive přímo z Prahy. Zájezd od 26 990 Kč

Published

on

By

I letos se bude přímými lety létat z Prahy na Madagaskar, konkrétně na menší ostrov Nosy Be. Pokud máte rádi naplánovanou dovolenou dopředu, pak si aktuálně můžete pořídit týdenní pobyt s all-inclusive v 4* resortu za skvělých 26 990 Kč na osobu.

Letí se v termínu od 23. do 30. října přímým letem z Prahy ve večerních hodinách.

Tento zájezd zakoupíte na stránkách CK cedok.cz nebo jej společně s ostatními snadno porovnáte v našem srovnávači zájezdů na Madagaskar.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading