Connect with us

Akční letenky

Phuket z Prahy na začátku zimy. Letenky od 13 464 Kč

Published

on

Aktuálně nejlevnější ceny letenek z Prahy na oblíbený thajský ostrov Phuket, z nějž se snadno dostanete například na Phi Phi nebo Krabi, zakoupíte za 13 464 Kč.

Akční letenky jsou v prodeji na webu swiss.com, přičemž let z Prahy do Curychu operuje přímo aerolinka Swiss a let z Curychu na Phuket společnost Edelweiss.

Přehledný kalendář letů najdete například na pelikan.cz.

Dovolenou v Thajsku na vlastní pěst si snadno naplánujete podle našich průvodců:

Jako první na akci upozornil Breathe v našem diskuzním fóru.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Novinka: airBaltic začne létat mezi Prahou a Vilniusem. Letenky od 3 250 Kč

Published

on

By

Čerstvou novinkou u naší oblíbené pobaltské aerolinky airBaltic je přímá linka mezi Prahou a litevským Vilniusem, která začne být v provozu od konce března 2025.

Lety jsou naplánovány dvakrát týdně vždy ve čtvrtek a neděli ve večerních hodinách. Současná cena letenek je 129 EUR za zpáteční cestu. Cena na této lince, kde zcela chybí konkurence, pravděpodobně bude neměnná a ani v akcích nebude klesat pod 100 EUR.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Na ALJAŠKU za skvělou cenu – 11 910 Kč

Published

on

By

V aktuální nabídce United Airlines pořídíme levně letenky na Aljašku. Zpáteční letenky z Mnichova do Anchorage jsou dostupné už za 11 910 Kč. Nejvýhodnější letenky pořídíme na termíny od října 2024 do března 2025. Po cestě nás čeká jeden přestup v Denveru nebo Chicagu. Nejvýhodněji pořídíme letenky přímo na webu aerolinky. V ceně nejlevnějšího tarifu… číst více

The post Na ALJAŠKU za skvělou cenu appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Akční letenky do LOS ANGELES – 9 295 Kč

Published

on

By

Akční letenky do Los Angeles koupíme u Aer Lingus. U irských aerolinek Aer Lingus najdeme akční letenky z Mnichova do Los Angeles. Za zpáteční letenky zaplatíme 362 EUR, co je v přepočtu asi za 9 295 Kč. Po cestě nás čeká jeden rychlý přestup v Dublinu. V nabídce je spousta termínů od března do června… číst více

The post Akční letenky do LOS ANGELES appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading