Pánové, navštěvujete tradiční pánské holičství?

Dávno pryč jsou doby, v nichž o sebe pečovaly dá se říct jen ženy. Dnes je spousta obchodů i služeb zaměřených na pány, aby i oni mohli učinit radikální či decentní změnu se svým vzhledem, outfitem, postavou… a vypadali skvěle. Správný muž o sebe pečuje, ať už pracuje v kanceláři, na poli, v dílně nebo třeba v lese. A k péči o svůj vzhled patří slušící a moderní účes i upravené vousy.

Dávno pryč jsou doby, v nichž o sebe pečovaly dá se říct jen ženy. Dnes je spousta obchodů i služeb zaměřených na pány, aby i oni mohli učinit radikální či decentní změnu se svým vzhledem, outfitem, postavou… a vypadali skvěle. Správný muž o sebe pečuje, ať už pracuje v kanceláři, na poli, v dílně nebo třeba v lese. A k péči o svůj vzhled patří slušící a moderní účes i upravené vousy.

Co můžete od barber shopu čekat?

Většinou jsou služby barber shopu velmi podobné. Je to jako u dámské kadeřnice, i tam ženám provádí obdobné služby. Kupříkladu barber Praha si vás bude doslova hýčkat. Věděli jste, že si zde při příjemném stříhání, barvení, holení i jiných procedurách, můžete vychutnat sklenku lahodné whisky, rumu nebo vychlazené pivo? No není už to skvělý důvod vyzkoušet jejich šikovné ruce?

Stříhání a holení je každodenní praxí a získáváním zkušeností. Můžete se spolehnout na zkušené kadeřníky, kteří vám rádi poradí, jaký účes vybrat, aby vám dokonale slušel. Chcete něco extravagantního? Nebo spíš účes, který o víkendu prozradí, co máte rádi, ale v týdnu jej kvůli povolání upravíte do podoby elegána?

I o vaše vousy bude náležitě postaráno, ať už je máte krátké, delší či nejdelší, jaké jste je kdy měli. Slyšeli jste o napářce? Ne? Bude se vám zaručeně líbit. Zvláště, pokud máte citlivější pokožku a tvrdé vousy. Pokožka nebude zarudlá, jako se vám možná stává doma.

Nechat se oholit v barber Praha je zážitek pro každého muže. Jemná péče před holením, napářka, napěnění tváří, holení břitvou a péče po holení. To vše v příjemném křesle se zmíněným pivem nebo sklenkou lahodné moku dle vaší chuti v ruce.

Pravidelná péče má výhody

Je to tak se vším. Když se o něco či někoho pravidelně staráte, je to znát. Pečujte i o sebe pravidelně a využijte program „Udržuj a ušetři“. Co tři týdny si můžete nechat upravit vousy i vlasy, aby byly stále dokonalé. To vše za výhodnou cenu. Stačí se jen zaregistrovat.

Udělejte radost partnerce

Napadlo vás, že i vaše drahá by si zasloužila takový komfort? Kupte jí voucher do Hair Fashion Point, který je nositelem titulu „Salon Kérastase Privilége“.

Jestliže vyzkoušíte služby pánského holičství a kadeřnictví Praha barberswife.cz, budete zajisté spokojeni. Ať už je vám dvacet, padesát či osmdesát, péče, které se vám dostane, si budete chtít užívat znovu a znovu.

Doporučené články