Uspořádejte si firemní teambuilding v hotelovém resortu v srdci středních Čech


Že týden nebo jen prodloužený víkend teambuildingu pozitivně ovlivní morálku, pracovní tempo i výsledky celé firmy, to už všichni víme. Kde ale takový firemní teambuilding uspořádat, abyste měli k dispozici vše potřebné na jednom místě a mohli se nerušeně věnovat svým aktivitám? Vynikající možnost představuje hotelový resort Equitana.

Hotel uprostřed klidné přírody

Hotel Equitana, ideální pro firemní akce s ubytováním, se nachází v klidném prostředí středočeského venkova ve vesničce Martinice. Okolí dominuje příroda v čele s vrchovinou Brdy, z Prahy sem dorazíte za pouhou hodinu. Přírodu perfektně vyvažuje luxus čtyřhvězdičkového hotelového resortu, který kromě pohodlného ubytování nabízí nadstandartně vybavené wellness a stylovou restauraci, jíž dominuje hovězí maso, ryby a zvěřina.

Nechte si sestavit program od profesionálních lektorů

Tímto vybavením se z hotelu Equitana stává dokonalý teambuilding hotel. Pro ubytování pojme až 170 osob, pokud byste však plánovali jednodenní teambuildingovou akci, lze ji zde připravit až pro 500 účastníků. Velkým benefitem hotelu a jeho personálu je, že se nemusíte starat ani o program vaší akce. Po vzájemné dohodě pro vás ve spolupráci s profesionálními lektory připraví unikátní program kombinující sportovní, odpočinkové a zábavné aktivity.

Množství aktivit, které ani nestihnete vyzkoušet

Rozhodnete-li se si svůj program zorganizovat ve vlastní režii, vězte, že můžete využít některý z nabídky adrenalinových zážitků (aquazorb, aerotim, bungee running, bubble fotbal), vyrazit poznávat středočeskou přírodu, zastřílet si z luku či kuše nebo zdolat lezeckou stěnu. Vyzkoušíte si i několik netradičních sportů (kin-ball, dračí lodě), zhlédnete večerní show špičkových barmanů či absolvujete lekci jezdeckého výcviku na koni. Samozřejmostí je přítomnost několika různě velikých konferenčních prostor. Podívejte se na www.equitana.cz a zjistíte, že hotelový resort Equitana je k uspořádání teambuildingu ve středních Čechách zcela ideálním místem.

Doporučené články