Elegantní pánská stylizace pro vánoční procházku

Během svátků každý chce vypadat elegantně a vkusně bez ohledu na to, zda tráví čas s rodinou doma, nebo je hostem. Dnes chceme usnadnit mužům přípravu vánoční stylizace pro vánoční procházku, během které také chtějí vypadat elegantně.

100% vkusu

Muži, kteří ocení eleganci v každém detailu budou hledat vkusnou stylizaci pro vánoční procházku za účelem nadýchání se čerstvého vzduchu. V mnoha městech během svátku jsou otevřené kavárny a během procházky můžete navštívit takové místo a dát si tam aromatickou kávu. Tehdy naši stylizace, kromě elegantní vrchní vrstvy, by měla mít také vhodně přizpůsobené oblečení pod tou vrstvou.

Doporučujeme tedy košili, na kterou můžete obléct hladký svetr s výstřihem do V o živém barevném provedení, což dodá celku expresivnost. S takovým duetem krásně harmonizují oblekové kalhoty nebo kalhoty typu chinosy. K nabízenému kompletu ideální bude jednořadový kabát, ke kterému nezbytný je teplý, elegantní šál. Pokud jde o boty, v tomto případě doporučujeme kožené polobotky, které dodávají celku vkus.

Casualové pohodlí

Muži, kteří chtějí vypadat elegantně, a především hledají pohodlí, ocení naši další nabídku. Tato stylizace se skládá z vlněného kardiganu se zapínáním, s límcem oblečeného na tričko v tónované barevné verzi. tomu můžete nosit tmavě modré džíny o rovném střihu a pánské kotníkové boty, které se ideálně hodí ke casualovému looku v elegantní verzi. Jako vrchní vrstvu můžete nosit jednoduchou, elegantní bundu nebo kabát o délce do poloviny stehna. Pokud chcete dodat svému outfitu trošku víc vkusu, můžete obléct delší kabát o přizpůsobeném střihu, který zdůrazní siluetu. 


Útulně a rodinně

Vánoční procházka je ideální příležitostí k tomu, abyste aktivně strávili čas s rodinou. Když si plánujete takovou rodinnou procházku, která se může skončit koulovačkou (toto samozřejmě závisí na počasí) nebo návštěvou starého města, pamatujte na to, aby Vaši stylizace byla především pohodlná. Toto neznamená však, že nemůžeme zároveň vypadat elegantně. Doporučujeme teplý svetřík o klasickém střihu, džínové kalhoty nebo z materiálu a kožené střevíce nebo boty typu sneakears o tónovaném barevném provedení. K takovému kompletu se bude hodit prošívaná péřová bunda nebo městská bunda v černé nebo tmavě modré barvě. Pokud jde o doplňky, k tomuto druhu stylizace můžete nosit na krku módní vlněný komín nebo šál, čepici a kožené rukavičky. 

Vánoce je výjimečný čas, když chceme vypadat elegantně a vhodně pro tuto jedinou v roce příležitost. Takovým způsobem můžete také stvořit stylizaci na vánoční výlet a inspirovat se našimi módními nabídkami. Díky tomu náš sváteční outfit bude nejen elegantní, ale také i velmi pohodlný.



Doporučené články