Connect with us

Akční letenky

Malta z Prahy v září vč. zavazadla. Letenky od 3 990 Kč

Published

on

Výhodné letenky z Prahy na Maltu aktuálně najdete v doprodeji cestovní kanceláře Fischer. Zpáteční letenky vč. 20 kg zavazadla vás vyjdou na 3 990 Kč. Letí se přímo ve večerních hodinách každou sobotu.

Nechceš plánovat cestu podle sebe? Pak se podívej na nabídky zájezdů na Maltu.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Novinka: airBaltic začne létat mezi Prahou a Vilniusem. Letenky od 3 250 Kč

Published

on

By

Čerstvou novinkou u naší oblíbené pobaltské aerolinky airBaltic je přímá linka mezi Prahou a litevským Vilniusem, která začne být v provozu od konce března 2025.

Lety jsou naplánovány dvakrát týdně vždy ve čtvrtek a neděli ve večerních hodinách. Současná cena letenek je 129 EUR za zpáteční cestu. Cena na této lince, kde zcela chybí konkurence, pravděpodobně bude neměnná a ani v akcích nebude klesat pod 100 EUR.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Na ALJAŠKU za skvělou cenu – 11 910 Kč

Published

on

By

V aktuální nabídce United Airlines pořídíme levně letenky na Aljašku. Zpáteční letenky z Mnichova do Anchorage jsou dostupné už za 11 910 Kč. Nejvýhodnější letenky pořídíme na termíny od října 2024 do března 2025. Po cestě nás čeká jeden přestup v Denveru nebo Chicagu. Nejvýhodněji pořídíme letenky přímo na webu aerolinky. V ceně nejlevnějšího tarifu… číst více

The post Na ALJAŠKU za skvělou cenu appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Akční letenky do LOS ANGELES – 9 295 Kč

Published

on

By

Akční letenky do Los Angeles koupíme u Aer Lingus. U irských aerolinek Aer Lingus najdeme akční letenky z Mnichova do Los Angeles. Za zpáteční letenky zaplatíme 362 EUR, co je v přepočtu asi za 9 295 Kč. Po cestě nás čeká jeden rychlý přestup v Dublinu. V nabídce je spousta termínů od března do června… číst více

The post Akční letenky do LOS ANGELES appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading