Kréta z Ostravy s all-inclusive v top 4* hotelu. Zájezd od 15 990 Kč

Kréta z Ostravy s all-inclusive v top 4* hotelu. Zájezd od 15 990 Kč

RYCHLÁ REZERVACE LETU Využijte last-minute zájezd cestovní kanceláře Čedok k návštěvě západní Kréty, kde se nacházejí ty nejkrásnější pláže Řecka jako je Elafonisi, Falassarna nebo Balos. Zájezd do nově rekonstruovaného hotelu Selini Suites **** v letovisku Kolymbari aktuálně zakoupíte za 15 990 Kč. V ceně je zpáteční letenka s odbaveným zavazadlem z Ostravy na letiště Chania, transfer

Využijte last-minute zájezd cestovní kanceláře Čedok k návštěvě západní Kréty, kde se nacházejí ty nejkrásnější pláže Řecka jako je Elafonisi, Falassarna nebo Balos.

Zájezd do nově rekonstruovaného hotelu Selini Suites **** v letovisku Kolymbari aktuálně zakoupíte za 15 990 Kč. V ceně je zpáteční letenka s odbaveným zavazadlem z Ostravy na letiště Chania, transfer z/do hotelu a 7 nocí s all-inclusive.

  • Odlet 24.7.
  • Návrat 1.8.

Využít můžete širokou nabídku fakultativních výletů například na slavnou pláž Elafonisi, do soutěsky Samaria. Na pláž Falassarna se snadno dostanete autobusem a na poloostrov Gramvousa lodí ze sousedního letoviska Kissamos, které je taktéž dostupné autobusem.

Zájezd je tedy vhodný jak pro ty, kteří chtějí celou dovolenou trávit u moře (3 minuty od hotelu), ale i pro aktivní cestovatele.

Posts Carousel