Connect with us

Akční letenky

Havaj: Maui a Oahu z Katowic s odbaveným zavazadlem. Letenky od 18 229 Kč

Published

on

Aerolinka Condor spouští další ze svých oblíbených akcí na Havajské ostrovy, tentokrát z polského letiště Katowice.

Nejvýhodnější multi-city letenky Katowice – Maui (letiště Kahului) / Oahu (letiště Honolulu) – Katowice zakoupíte na listopadové (například 4. – 17.) termíny za 723 EUR.

Několik dalších termínů zejména na přelomu ledna a února je k dispozici za 743 EUR.

Podobné ceny najdete i u čistokrevných zpátečních letenek na Maui nebo Oahu, podle našeho názoru je však při tak daleké cestě na Havaj vhodné zkombinovat alespoň 2 ostrovy.

Na webu condor.com nejprve vyplňte místo odletu (Katowice) a příletu (Maui) a vyberte datum odletu, například 4. listopadu. Následně klikněte na políčko „Multi-city“, vyplňte místo odletu (Honolulu) a příletu (Katowice) a opět vyberte datum, například 17. listopadu.

V ceně letenek je i odbavené zavazadlo do 23 kg, což činí akci ještě výrazně zajímavější.

A po nákupu letenek se už jen ponořte do získávání praktických informací z našich průvodců. Máme pro vás zpracované všechny ostrovy na Havaji: OahuKauaiMauiBig Island i Molokai.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

5* spa resort v Mexiku přímým letem z Prahy s all-inclusive v listopadu. Zájezd od 28 990 Kč

Published

on

By

S blížícím se startem letošní novinky v podobě přímých letů z Prahy na západní pobřeží Mexika se začínají objevovat i bezkonkurenční nabídky zájezdů pod taktovkou CK Fischer a Eximtours.

Dovolená v Mexiku, konkrétně v 5* spa resortu Grand Palladium Vallarta v Nayaritu vás vyjde na 7 nocí pobytu s all-inclusive a přímým letem z Prahy jen na 28 990 Kč za osobu.

Jedná se o termín s odletem 5. listopadu, ale v okolních termínech najdete podobné ceny jen o pár stokorun více. Všechny nabídky snadno porovnáte v našem srovnávači zájezdů do Mexika s all-inclusive.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Mega výprodej s airBaltic: celé Pobaltí a Finsko až do srpna 2025. Letenky od 1 705 Kč

Published

on

By

Každoroční výprodej aerolinií airBaltic, který zahrnuje libovolný termín po následujících 12 měsíců, je tu! Ulovte si nejlevnější a nejkomfortnější letenky z Prahy do Rigy, Vilniusu, Tallinnu, Palangy, Helsinek, Turku nebo Tampere za 68 EUR.

Za 88 EUR poletíte do Stockholmu, Osla, Bergenu, Stavangeru nebo Goteborgu.

Cena je za zpáteční let prakticky na libovolný termín až do srpna 2025! Destinace mezi sebou můžete libovolně kombinovat či protahovat přestupy v Rize či Vilniusu, kam se bude z Prahy létat přímo.

Letenky vyhledejte na této stránce: airbaltic.com/grabout. V kalendáři se budou objevovat vyšší ceny, ale po prokliknutí se aktualizují na akční nabídku.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Novinka: airBaltic začne létat mezi Prahou a Vilniusem. Letenky od 3 250 Kč

Published

on

By

Čerstvou novinkou u naší oblíbené pobaltské aerolinky airBaltic je přímá linka mezi Prahou a litevským Vilniusem, která začne být v provozu od konce března 2025.

Lety jsou naplánovány dvakrát týdně vždy ve čtvrtek a neděli ve večerních hodinách. Současná cena letenek je 129 EUR za zpáteční cestu. Cena na této lince, kde zcela chybí konkurence, pravděpodobně bude neměnná a ani v akcích nebude klesat pod 100 EUR.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading