Firemní akce s ubytováním v Equitaně vás překvapí svými možnostmi

Firemní akce s ubytováním v Equitaně vás překvapí svými možnostmi

Teambuildingové akce stmelují kolektivy a když se správně zorganizují, jsou i jakousi odměnou za práci pro zaměstnance. Jenomže hned tak nějaká akce již dnešní rozmlsané kolegy nepotěší. Zkuste perlu mezi resorty – Equitana Hotel Resort, který je na teambuildingové akce připraven doslova se vším všudy. Nenajímejte si externí organizátory pro své firemní akce. V Equitana

Teambuildingové akce stmelují kolektivy a když se správně zorganizují, jsou i jakousi odměnou za práci pro zaměstnance. Jenomže hned tak nějaká akce již dnešní rozmlsané kolegy nepotěší. Zkuste perlu mezi resorty – Equitana Hotel Resort, který je na teambuildingové akce připraven doslova se vším všudy.

Nenajímejte si externí organizátory pro své firemní akce. V Equitana Hotel Resort nemusíte využívat pouze dokonalé zázemí, ale resort sám spolupracuje se skvělými profesionálními lektory, kteří pro vás akci na klíč připraví. Firemní teambuilding dokážete díky skvělému zázemí resortu připravit s perfektní zábavou, s luxusním ubytováním, a samozřejmě s úžasnou gastronomií, kterou je hotel rovněž pověstný.

Jak by měl vypadat váš teambuilding?

Sport, adrenalin, kreativita nebo relaxace ­­– všechny tyto podoby mohou mít teambuildingové aktivity. Ne všude však tyto možnosti máte. V Equitana Hotel Resort je možné ubytovat najednou až 170 osob a zábavný program připravit až pro 500 osob. Atraktivní altán s terasou pojme až 150 osob a jeho součástí je stage s parketem. Jenomže Equitana nenabízí jenom firemní akce s ubytováním, ale rovněž dokonalé možnosti pro různé aktivity.

Ke stálým službám patří možnost využití minigolfového hřiště a multifunkčního kurtu. K dispozici jsou koně i zajímavý program Jezdecká akademie. Zahrajete si zde kroket, pétanque, bowling i biliard. Vyrazíte si na rybolov i na výlet na elektrokolech. Samozřejmostí je skvěle vybavené SPA a k dispozici jsou wellness procedury.

V rámci teambuildingu pro vás v resortu zorganizují různé týmové aktivity na míru

Postarají se o adrenalinové zážitky (skákací boty, terénní brusle, bungee running, aeotrim, bumper ball, aquazorb či powerkiting). K dispozici jsou střelecké i turistické aktivity, ale i různé netradiční sporty. Hitem bývají kreativní dílny. Objednat si lze zábavní atrakce, večerní program včetně show, nebo již hotové zajímavé programové balíčky (například dřevorubecké sporty, kulinářský teambuilding, manažerský orienťák a další). Díky těmto skvělým možnostem a zkušenostem zaměstnanců resortu nemusíte pracně vymýšlet vaši firemní akci, ani na ni objednávat dílčí program. Prostě vše objednejte v Hotel Resort Equitana.

Honza
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos