Celé Japonsko a Jižní Korea z Budapešti. Letenky od 9 990 Kč

Celé Japonsko a Jižní Korea z Budapešti. Letenky od 9 990 Kč

RYCHLÁ REZERVACE LETU Vypravte se během barevného podzimu do Japonska a využijte akčních letenek společnosti China Eastern Airlines z Budapešti. Do mnoha japonských měst od Okinawy přes Hirošimu, Osaku a Tokio až po Sapporo a jihokorejských měst od Soulu po Pusan zakoupíte kolem 10 000 Kč. Zakoupit můžete také open-jaw letenky pro libovolnou kombinaci měst, viz

Vypravte se během barevného podzimu do Japonska a využijte akčních letenek společnosti China Eastern Airlines z Budapešti.

Do mnoha japonských měst od Okinawy přes Hirošimu, Osaku a Tokio až po Sapporo a jihokorejských měst od Soulu po Pusan zakoupíte kolem 10 000 Kč.

Zakoupit můžete také open-jaw letenky pro libovolnou kombinaci měst, viz příklady na konci této stránky. Po prokliku na letenku můžete destinace a místa odletu libovolně přepsat.

Níže uvádíme pouze lety s 1 přestupem na letišti Pudong v Šanghaji, pro který 100% nepotřebujete tranzitní vízum. Přestupy jsou v rozmezí 4 až 8 hodin, což je doba, kdy imigrační úředník nemusí vydat povolení k bezvízovému vstupu do Šanghaje, takže je dobré se připravit na delší pobyt na letišti a dopředu si stáhnout filmy nebo seriály.

Z Japonska jsme se právě vrátili a chystáme pro vás průvodce z Hirošimy, Osaky a okolí, Nagoji a ostrova Miyajima.

V Koreji jsme byli už loni a sepsali průvodce po Soulu a Pusanu.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Posts Carousel