Connect with us

Afrika

All-inclusive zájezdy do 10 tisíc o prázdninách. Zájezd od 9 990 Kč

Published

on

Kam levně k moři za stabilními teplotami a navíc s all-inclusive? V nabídce aktuálně najdete pár zájezdů směrem do Tuniska nebo Egypta. Širší spektrum hotelů se otevírá při připlacení 2-3 tisíc korun na osobu, a to třeba v Bulharsku, Řecku nebo Turecku.

Tunisko nabídne letoviska Zarzis a Skanes. V Egyptě zamíříte do Hurghady. Výhodou však jsou pozdní odlety v druhé polovině července nebo i v srpnu. Tyto a další last-minute all inclusive zájezdy najdete v našem srovnávači.

Při cestách nezapomeňte na platný cestovní pas a placené vízum v Egyptě za 25 USD na osobu.

Continue Reading

Afrika

Skládačkou na Seychely přes Abu Dhabí z Vídně. Letenky od 10 690 Kč

Published

on

By

Prémiové aerolinky Etihad uvolnily do prodeje zvýhodněné zpáteční letenky mezi Abu Dhabi a Seychely za 1 190 AED. Akční ceny jsou na každý čtvrtek od září do listopadu.

Pokud k těmto letenkám vhodně nakombinujete přískok z Vídně s Wizz Airem za 131 EUR (resp. 114 EUR s WDC členstvím), máte skládačku za celkových 10 690 Kč.

Lety na sebe nenavazují. Odlet z Abu Dhabi na Seychely je dopoledne v 9:55 s tím, že přílet je předchozí večer v 21:30. Noc můžete strávit v terminálu – na letišti jsou bezplatné sprchy – nebo se ubytovat poblíž letiště či třeba jen na 6 hodin v hotelu, který se nachází v samotném terminálu letiště. Zpátky je sice teoreticky možné zakoupit lety tak, aby navazovaly (přílet ze Seychel do Abu Dhabi v 20:15 a následně odlet do Vídně v 22:25), ale veřejně vám tento nákup doporučit nemůžeme a raději si naplánujte návštěvu Abu Dhabi a do Vídně leťte následující den.

Takto můžete letět například v termínu 13. listopadu (VIE-AUH), 14. listopadu (AUH-SEZ) a zpět 21. listopadu (SEZ-AUH), 22. listopadu (AUH-VIE) za již zmíněných 10 690 Kč.

V ceně je po celou dobu malé příruční zavazadlo. Větší je nutné na letu s Wizzem připlatit.

Lety s garantovaným přestupem

Nepotřebujete-li šetřit za každou cenu, kupte si standardní zpáteční letenky. Etihad nabízí letenky z Vídně na Seychely za 652 EUR. Nocování na cestě tam se sice nevyhnete, ale můžete si zdarma navolit stop-over a setrvat až 2 noci na hotelu v ceně letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Afrika

Madagaskar: Nosy Be na týden s all-inclusive přímo z Prahy. Zájezd od 26 990 Kč

Published

on

By

I letos se bude přímými lety létat z Prahy na Madagaskar, konkrétně na menší ostrov Nosy Be. Pokud máte rádi naplánovanou dovolenou dopředu, pak si aktuálně můžete pořídit týdenní pobyt s all-inclusive v 4* resortu za skvělých 26 990 Kč na osobu.

Letí se v termínu od 23. do 30. října přímým letem z Prahy ve večerních hodinách.

Tento zájezd zakoupíte na stránkách CK cedok.cz nebo jej společně s ostatními snadno porovnáte v našem srovnávači zájezdů na Madagaskar.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Afrika

Tunisko all-inclusive do 4* hotelu z K. Varů. Zájezd od 9 990 Kč

Published

on

By

Další velmi dobrou last-minute nabídku týdenního zájezdu přímým letem z Karlových Varů najdete u cestovní kanceláře Exim Tours.

Za 9 990 Kč zakoupíte all-inclusive zájezd do dobře hodnoceného hotelu Rosa Beach Thalasso & Spa **** jen 5 minut jízdy od letiště Monastir.

Nejlevnější zájezd je dostupný v termínu 30.8. – 6.9.

Hotel je ideální k pohodové odpočinkové dovolené, ale vzhledem k blízké vlakové stanici (cca 1 km po chodníku) má dobrou polohu i pro případ výletů na vlastní pěst, například do Sousse nebo i hlavního města Tunisu.

Tento konkrétní zájezd zakoupíte na webu eximtours.cz. Kompletní nabídku dovolené zobrazíte v našem srovnávači zájezdů do Tuniska.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading