Connect with us

Akční letenky

Akční letenky na BALI – 12 790 Kč

Published

on

Levné letenky na Bali koupíme u China Southern. V aktuální akci aerolinek China Southern koupíme levné letenky z Budapešti na Bali. Za zpáteční letenku zaplatíme 12 790 Kč. Po cestě nás čeká jeden delší přestup v čínském Kantonu ideální ke krátkému stop-overu v Číně. Za tuto cenu najdeme letenky v termínech od listopadu do března…. číst více

The post Akční letenky na BALI appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

VERONA z Prahy – 1 030 Kč

Published

on

By

Levné letenky z Prahy pořídíme i do oblíbené Verony. Zpáteční letenky z Prahy do Verony pořídíme už za 40 €, tedy asi 1 030 Kč. Nejvýhodnější letenky pořídíme na prodloužené víkendy po celý listopad 2024. Nejnižší cenu získáme ve zkušebním klubu Megavolotea, který následně zrušíme, viz popis níže. V cenš základní letenky od Volotea máme… číst více

The post VERONA z Prahy appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

5* spa resort v Mexiku přímým letem z Prahy s all-inclusive v listopadu. Zájezd od 28 990 Kč

Published

on

By

S blížícím se startem letošní novinky v podobě přímých letů z Prahy na západní pobřeží Mexika se začínají objevovat i bezkonkurenční nabídky zájezdů pod taktovkou CK Fischer a Eximtours.

Dovolená v Mexiku, konkrétně v 5* spa resortu Grand Palladium Vallarta v Nayaritu vás vyjde na 7 nocí pobytu s all-inclusive a přímým letem z Prahy jen na 28 990 Kč za osobu.

Jedná se o termín s odletem 5. listopadu, ale v okolních termínech najdete podobné ceny jen o pár stokorun více. Všechny nabídky snadno porovnáte v našem srovnávači zájezdů do Mexika s all-inclusive.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Mega výprodej s airBaltic: celé Pobaltí a Finsko až do srpna 2025. Letenky od 1 705 Kč

Published

on

By

Každoroční výprodej aerolinií airBaltic, který zahrnuje libovolný termín po následujících 12 měsíců, je tu! Ulovte si nejlevnější a nejkomfortnější letenky z Prahy do Rigy, Vilniusu, Tallinnu, Palangy, Helsinek, Turku nebo Tampere za 68 EUR.

Za 88 EUR poletíte do Stockholmu, Osla, Bergenu, Stavangeru nebo Goteborgu.

Cena je za zpáteční let prakticky na libovolný termín až do srpna 2025! Destinace mezi sebou můžete libovolně kombinovat či protahovat přestupy v Rize či Vilniusu, kam se bude z Prahy létat přímo.

Letenky vyhledejte na této stránce: airbaltic.com/grabout. V kalendáři se budou objevovat vyšší ceny, ale po prokliknutí se aktualizují na akční nabídku.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading