8 typů na jedinečné ubytování v Česku

Jestliže se chystáte na podzimní dovolenou, nebo si chcete užít do konce roku zajímavý víkendový výlet, určitě vám přijde vhod několik tipů na skvělé a originální ubytování, kde si čas mimo domov zaručeně užijete. Pojďme se podívat, kde se vám bude jistě líbit, ať už chcete do Čech nebo na Moravu.

Netradiční Tree House

Jak už název napovídá, Tree House je objekt upevněný na stromech, určený ke krátkodobému pobytu. Chatka je vybavená skromně, luxus zde nečekejte. Pokud chcete poznat něco nové, jiné, máte dost klasických hotelových pokojů, budete nadšeni. Načerpáte spoustu energie i za dva dny, které zde strávíte. Nachází se v krásné přírodě u Hrusic, nedaleko Prahy.

Ubytujte se v Glamping Bahenec

Možná znáte Wellness hotel Bahenec , který se nachází v krásné přírodě u Jablunkova. Novinkou zde je ubytování v kopulích – glamping. Úžasné ubytování uprostřed přírody se vám bude jistě zamlouvat. V ceně je snídaně v košíku, wellness s termálním bazénem a saunou. V létě můžete posedět u ohniště a opéct si špekáček, také využít venkovní bazén u písečné pláže.

Středověký hotel Dětenice

Zavítejte do Dětenic, kde vás čeká nevšední zážitek. Středověký hotel můžete využít na 1 nebo 2 noci, podle toho, zda si vyberte klasický pobyt nebo pobytový balíček. Volit můžete z různých typů, a tak si na své přijdou „měšťané“, „sedláci“, „rytíři“, „králové“ i další. Atmosféra období středověku vás bude provázet na každém kroku.

Což takhle výlet na Ještěd?

Mezi oblíbené hotely v Liberci patří Hotel Ještěd. Vychutnáte si skvělý výhled do všech světových stan a možná se budete cítit, jako byste zastavili ve vzduchu. Velký zážitek vás nemusí stát mnoho, ceny pokojů závisí na termínu, který si vyberete. Jestliže zde strávíte noc, nebo dvě, můžete si být jisti, že se sem budete chtít vrátit. Vidět západ slunce „shora“ je naprosto úžasné.

Modulární bydlení PORT X v Praze

Vydejte se na houseboat, který lze přenést na souš. Najdete jej v Praze – Holešovicích, je netradičně řešený, moderní, s unikátními prostory, které lze všestranně využít. Ať už hledáte správné místo na romantický pobyt, nebo chcete vyrazit s celou rodinou a pořádně ji překvapit, PROT X splní vše, co si budete přát.

Krumlovská věž pro milovníky historie

Jestliže jsou hrady a zámky vaší slabostí, určitě navštivte středověkou strážní věž v Krumlově, která byla po rekonstrukci otevřena v roce 2016 v dnešní podobě, aby hostům nabídla nezapomenutelné chvíle. V Evropě najdete jen dvě podobné věže, ve kterých se dá ubytovat. 500 let stará věž s luxusem dnešní doby se vám jistě zalíbí.

Safari Park Resort Dvůr Králové nad Labem

Dalším skvělým místem, kde můžete strávit prodloužený víkend nebo třeba týden s rodinou je Safari Park Resort. Ubytování vám zajistí hotel nebo kemp. V nabídce jsou zajímavé balíčky, s nimiž seženete ubytování levněji. 24. 10. 2022 byla spuštěna možnost rezervovat si pobyt na sezonu 2023 pro stany Safari tent a Big safari tent. Pojďte si vybrat COOL ubytování, které si užijete vy i vaše děti.

Skvěle hodnocený One Room Hotel

Bydlet 70 m nad zemí budete moci ve SKY SUITE Hotel v Praze ve čtvrti Žižkov. Město budete mít jako na dlani. Rezervujte si některý z krásných pokojů ve věži televizního vysílače. Nechybí zde kvalitní restaurace, kavárna, využít můžete i služby k relaxaci a zkrášlení se.

Ať už si vyberte kterékoli z uvedených ubytování, určitě budete nadšení.

Doporučené články