Hlasujte v 2. kole fotosoutěže Domov objektivem cestovatelů

Hlasujte v 2. kole fotosoutěže Domov objektivem cestovatelů

Vítěze prvního
kola fotosoutěže
již znáte. Nyní je možné hlasovat v druhém
kole
. Sešlo se 30 fotografií s popisky a GPS souřadnicemi,
takže každá fotografie je takový malý tip na výlet s fotoaprátem.
Pokud při vašich toulkách po domovině pořídíte pěkný snímek, tak
neváhejte a zašlete ho do naší soutěže.

Vítěze prvního kola fotosoutěže již znáte. Nyní je možné hlasovat v druhém kole. Sešlo se 30 fotografií s popisky a GPS souřadnicemi, takže každá fotografie je takový malý tip na výlet s fotoaprátem. Pokud při vašich toulkách po domovině pořídíte pěkný snímek, tak neváhejte a zašlete ho do naší soutěže. Ceny od sponzorů jsou lákavé.

Stránky naší fotografické soutěže naleznete na fotosoutez.ces­tovatel.cz snímky zasílejte na fotosoutez (at) ces­tovatel.cz

V druhém kole jsme udělali drobnou změnu – během hlasování nebudou vidět jména účastníků. Myslíme, že takto bude soutěž spravedlivější. Po ukončení hlasování zobrazíme jména autorů a odkazy na jejich stránky. Vítěze také čekají hodnotné ceny. Také jsme zavrhli zveřejňování průběžných výsledků, které si někteří z vás přáli. Chceme dát stejnou šanci všem…

Ceny v druhém kole

  1. software Zoner Photo Studio 9 Xpress + Zoner Web Gallery + Zoner Photo Print knihu o fotografování z vydavatelství Zoner Press a knihu Ondřeje Neffa Digitální fotografie polopatě a dárkový certifikát na slevu kurzu Institutu digitální fotografie (IDIF).
  2. software Zoner Photo Studio 9 Xpress + Zoner Web Gallery knihu Z Královehradec­kého kraje za humnavydavatelství OFTIS a knihu Neffův průvodce digitální fotokomorou, kterou vydal IDIF.
  3. software Zoner Photo Studio 9 Xpress, dále knihy Cestovatelé a dobrodruzi Pardubického krajevydavatelství OFTIS a Fotografický blesk v digitální i klasické fotografii od IDIFu.


Ceny pro vítěze finálového kola

      Software Zoner Photo Studio 10 ;-) + ceny od dalších sponzorů
      Knihy o fotografování a cestování
      Dárkové certifikáty na kurzy IDIFu a odborné publikace
      Dárková poukázka na nákup v prodejně Humi OUTDOOR + ceny od dalších sponzorů

Hlavní partner:

Zoner Photo Studio

Další parneři:

IDIF Humi OUTDOOR Zoner Press ... jednoduše dobré knihy Tiskárna a vydavatelství OFTIS Ústí nad Orlicí

Milan Kylar
SUBSCRIBER
PROFILE

Posts Carousel