Dominikána přímo z Prahy do top 5* resortu s all-in. Zájezd od 28 990 Kč

Dominikána přímo z Prahy do top 5* resortu s all-in. Zájezd od 28 990 Kč

RYCHLÁ REZERVACE LETU Využijte první akční nabídky last-minute zájezdů do luxusních resortů v Dominikánské republice a leťte přímým letem z Prahy na začátku listopadu do exotiky. Týdenní zájezd do resortu Grand Sirenis Cocotal Beach Resort & Aquagames ***** s all-inclusive aktuálně na termín 8.11.–16.11. zakoupíte za 28 990 Kč na webu fischer.cz. Resort se nachází hodinu

Využijte první akční nabídky last-minute zájezdů do luxusních resortů v Dominikánské republice a leťte přímým letem z Prahy na začátku listopadu do exotiky.

Týdenní zájezd do resortu Grand Sirenis Cocotal Beach Resort & Aquagames ***** s all-inclusive aktuálně na termín 8.11.–16.11. zakoupíte za 28 990 Kč na webu fischer.cz.

Resort se nachází hodinu jízdy od letiště uprostřed zeleně. Místní pláž nabídne soukromí i úchvatné výhledy na azurové moře. Součástí areálu jsou dvě hlavní bufetové restaurace, několik tématických ala carte restaurací, plážové i bazénové bary, kavárna a aquapark.

Poletíte přímým letem z Prahy na letiště Punta Cana, v ceně je také odbavené zavazadlo do 23 kg.

Kompletní nabídku dovolené v Dominikánské republice najdete v našem srovnávači zájezdů: cestujlevne.com/zajezdy/dominikanska-republika


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Posts Carousel