Connect with us

Akční letenky

Levně do BRISTOLU – 858 Kč

Published

on

V nabídce letenek od Ryanair pořídíme levné letenky do Bristolu. Zpáteční letenky z Prahy do Bristolu pořídíme už za 858 Kč. Nejvýhodnější letenky jsou v nabídce na říjnové termíny. V ceně nejvýhodnějších letenek máme malé příruční zavazadlo 40x25x20 cm. Příkladem letenky v termínu 15.10.2024 – 20.10.2024. Jak z letiště Z letiště do centra Bristolu se… číst více

The post Levně do BRISTOLU appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Z Prahy do GLASGOW za super cenu – 1 302 Kč

Published

on

By

Na nové lince easyJetu z Prahy pořídíme levné letenky do Skotska. Zpáteční letenky z Prahy do Glasgow pořídíme už za 1 302 Kč. Nejvýhodnější letenky jsou dostupné na zimní prodloužené víkendy. V ceně letenek máme malé příruční zavazadlo o rozměrech 45x36x20 cm. Jako příklad letenka na termín 20.2.2025 – 23.2.2025.

The post Z Prahy do GLASGOW za super cenu appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Levně z Prahy do SOULU – 13 490 Kč

Published

on

By

Výhodné letenky do Jižní Koree koupíme v kombinaci letenek u Hainan Airlines a Asiana Airlines. Za zpáteční letenky z Prahy do Soulu v Jižní Korei zaplatíme 13 490 Kč v kombinaci letenek u Hainan Airlines a Asiana Airlines. Po cestě nás čeká jeden přestup v Pekingu. Za tuto cenu pořídíme letenky na termíny od konce… číst více

The post Levně z Prahy do SOULU appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Soul z Prahy s Hainan Airlines. Letenky od 13 490 Kč

Published

on

By

Využijte akci čínských Hainan Airlines k výpravě do Jižní Koreje. Zpáteční letenky za 13 490 Kč jsou dostupné na velké množství termínů od konce října do poloviny března.

V ceně je také odbavené zavazadlo do 23 kg.

Při výběru letenky dbejte pozornosti ohledně příletového/odletového letiště, které se může lišit. Lety z Pekingu, kde vás čeká přestup, jsou totiž možné na obě soulská letiště – Incheon ICN i Gimpo GMP.

S plánováním cesty vám pomůže několik našich průvodců.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading