Connect with us

Akční letenky

Mega výprodej Air Arabie do jižní a jihovýchodní Asie. Letenky od 6 920 Kč

Published

on

Lukáš nás jako první v diskuzním fóru upozornil na právě probíhající masivní slevovou akci „Super Seat Sale“ aerolinky Air Arabia.

V období od 1. března do června zakoupíte akční letenky z Krakowa a Vídně do mnoha destinací napříč jižní a jihovýchodní Asií.

Ve výpisu níže uvádíme destinace, u nichž jsme našli vícero termínů bez nutnosti nočních přestupů na letišti Sharjah.

Cenu uvádíme za základní letenku v tarifu Basic. Chcete-li cestovat s odbaveným kufrem a obejdete se bez výběru sedačky / jídla, vyberte tarif Basic a v dalším kroku přidejte odbavené zavazadlo, které na většině linek stojí kolem 7 EUR jednosměrně.

Tarif Value obsahující 30kg odbavené zavazadlo, studené jídlo a výběr sedačky zdarma je na většině tras za příplatek cca 28 EUR až 35 EUR.

Odkazy níže vedou na konkrétní data, ale termíny rychle mizí. Zkuste proklikat kalendář, mohou být dostupné jiné termíny, ale i jiné destinace, které se nám už nevešly do přehledu!


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Z Prahy do MALAGY za fajn cenu – 1 818 Kč

Published

on

By

Aktuálně seženeme nejlevnější letenky z Prahy do Malagy pod 2 tisíce. Zpáteční letenky z Prahy do Malagy jsou dostupné už za 1 818 Kč. Kolem 2 tisíc jsou letenky na termíny v listopadu a lednu 2025 a to jak na 5 dní, tak i na týden. Nejvhodnější tarif Ryanairu obsahuje malé příruční zavazadlo o rozměrech… číst více

The post Z Prahy do MALAGY za fajn cenu appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Na ISLAND přes letní prázdniny – 4 760 Kč

Published

on

By

Prázdninové letenky na Island koupíme levně u Swiss. Letenky z Prahy na Island v nejžádanější období roku pořídíme u aerolinky Swiss. Ta nabízí letenky za 4 760 Kč. Po cestě nás čeká jeden rychlý přestup v Curychu. Letenky za tuto cenu najdeme hlavně na přelomu července a srpna, případně taky v jarních termínech. V ceně… číst více

The post Na ISLAND přes letní prázdniny appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

GDAŇSK z Prahy – 858 Kč

Published

on

By

V nabídce aerolinky Ryanair pořídíme levně letenky na sever Polska. Zpáteční letenky z Prahy do Gdaňsku pořídíme už za 858 Kč. Nejvýhodnější letenky jsou dostupné na kratší i delší termíny v průběhu října 2024. V ceně základního tarifu máme malé příruční zavazadlo 40x25x20 cm. Příkladem letenky na termín 12.10.2024 – 16.10.2024. Jak z letiště do… číst více

The post GDAŇSK z Prahy appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading