Connect with us

Akční letenky

Dominikána v 5* resortech s all-inclusive a přímo z Prahy. Zájezd od 29 990 Kč

Published

on

Start zimní sezóny a přímých letů z Prahy do Punta Cany je doslova za rohem a vy tak můžete na blížící se termíny ulovit výhodné ceny zájezdů.

Pobyt na Dominikáně s all-inclusive vás vyjde již na 27 790 Kč, ale doporučujeme sáhnout po kvalitě a mírně připlatit. Např. 5* Impressive Resort & Spa vás vyjde jen na 29 990 Kč.

Letí se přímo z Prahy na palubě Boeingu 787 Dreamliner.

Tento zájezd zakoupíte na stránkách CK cedok.cz/dominikana, případně tento i další přehledně porovnáte v našem srovnávači zájezdů do Dominikánské republiky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

EDINBURGH z Prahy – 1 190 Kč

Published

on

By

V pokračující akci easyJet pořídíme levně letenky do Skotska. Zpáteční letenky z Prahy do Edinburghu pořídíme už za 1 190 Kč. Nejvýhodnější letenky jsou dostupné na zimní týdenní termíny, jen o pár stovek dráž jsou pak dostupné i prodloužené víkendy, které jsou ideální s pátečním dopoledním odletem a nedělním pozdním návratem. V ceně nejvýhodnějšího tarifu… číst více

The post EDINBURGH z Prahy appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Last-call: Poznaň z Prahy po celý říjen. Letenky od 738 Kč

Published

on

By

Využijte posledních letů mezi Prahou a polskou Poznaní. Zpáteční letenky v průběhu října ulovíte za 738 Kč na libovolný den. Létá se vždy ve čtvrtek, sobotu a pondělí.

Poznaň jsme navštívili a osobně ji můžeme na dvoudenní výlet jen doporučit:


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Levně do BELFASTU – 1 320 Kč

Published

on

By

V akční nabídce easyJet pořídíme levné letenky i do Severního Irska. Zpáteční letenky z Prahy do Belfastu jsou dostupné už za 1 320 Kč. Nejvýhodnější letenky pořídíme na podzim 2024 a zimu 2025, a to klidně i na prodloužeý víkend. V ceně základní letenky od easyJetu máme malé příruční zavazadlo o rozměrech 45x36x20 cm. Příkladem… číst více

The post Levně do BELFASTU appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading