Connect with us

Akční letenky

Wizz Air zavádí neomezené létání na rok – 12 899 Kč

Published

on

Wizz Air dnes zahájil prodej předplatného na neomezené cestování. Zajímavou novinku dnes představil Wizz Air. Nový předplatitelský program All you can fly nabízí neomezené cestování po dobu jednoho roku za poplatek 499 EUR (od 16.8. 599 EUR), tedy 12 899 Kč. Členství nám umožní rezervovat jakoukoliv letenku v celé síti Wizz Air za 9,99 EUR,… číst více

The post Wizz Air zavádí neomezené létání na rok appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Afrika

Madagaskar, Zanzibar či Keňa s all-inclusive přímo z Prahy. Zájezd od 27 990 Kč

Published

on

By

S blížícím se startem sezóny zimních exotických dovolených padají ceny strmě dolů nejen na last minute termíny. Např. zájezdy s odletem v průběhu listopadu i prosince pořídíte do 30 tisíc korun na osobu včetně all inclusive.

Konkrétně se jedná o dovolenou na ostrově Madagaskar nebo na pobřeží Keni. O nic dráž nevyjde ani případný pobyt na Zanzibaru.

Z Prahy na Madagaskar se létá přímým letem širokotrupým letadlem Boeing 787 bez mezipřistání. Do Keni a na Zanzibar poletíte s krátkým mezipřistání v Hurghadě.

Přehled nejlevnějších termínů najdete přímo na stránkách CK nebo v našem srovnávači zájezdů.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Glasgow z Prahy na prodloužené zimní víkendy. Letenky od 1 183 Kč

Published

on

By

Výhodné letenky do Skotska během ledna a února můžete zakoupit u aerolinií easyJet. Zpáteční lety z Prahy do Glasgow vychází na necelých 1 200 Kč v mnoha termínech. Letí se ve čtvrtek dopoledne tam a v neděli odpoledne zpět.

Ubytování můžete vyhledat např. na stránkách booking.com/glasgow. S přehledem seženete hotel pro dva v centru okolo tisícovky na noc.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading

Akční letenky

Do ATÉN v Dreamlineru – 2 185 Kč

Published

on

By

Proletět se dálkovým letadlem můžeme i na evropských trasách. Let velkým dálkovým letadlem můžeme zažít i na relativně krátkých evropských trasách. Aerolinka Scoot létá z Berlína do Singapuru, prodává ale také letenky na krátký úsek Berlín – Atény, kde má mezipřistání. Za zpáteční letenku v Boeingu 787 Dreamliner zaplatíme 85 EUR, což je v přepočtu… číst více

The post Do ATÉN v Dreamlineru appeared first on Honzovy letenky.


RYCHLÁ REZERVACE LETU

Continue Reading